Hibe almak için nereye başvurulur?

İçindekiler:

  1. Hibe almak için nereye başvurulur?
  2. Hibe Destek Başvurusu ne zaman son?
  3. E devlet hibe desteği kimlere verilecek?
  4. KOSGEB genç girişimci desteği 2021 ne kadar?
  5. Esnaf hibe desteği ne zaman son?
  6. KOSGEB genç girişimciye ne kadar kredi veriyor?
  7. KOSGEB hibe kredisi nasıl alınır?

Hibe almak için nereye başvurulur?

Söz konusu desteğe sadece 17 Mayıs'taki vergi kayıtları esas alınarak belirlenen ve destek şartlarını taşıyan vatandaşların başvurusu kabul edilecek. e-Devlet hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Başvurular e-Devlet (turkiye.gov.tr) üzerinden alınacak.

Hibe Destek Başvurusu ne zaman son?

Bakan Muş, “Bakanlığımızca esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL'lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23:59a kadar uzattık” dedi.

E devlet hibe desteği kimlere verilecek?

Salgından etkilenen 1,5 milyona yakın esnaf ve sanatkara hibe desteği başvuruları başladı. Başvurular, 23 Haziran'a kadar sürecek. ... Destekten 'den itibaren gelir vergisi mükellefiyeti olan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirler kazançlarına esas faaliyet konuları üzerinden yararlanabilecek.

KOSGEB genç girişimci desteği 2021 ne kadar?

KOSGEB desteklenen sektörler içerisinde yer alan girişimcilere 2021 yılı itibariyle 60.000 TL kadar hibe desteği sağlıyor. Destek, işgücünü ve istihdamı arttırmak için özellikle kadın, engelli, genç girişimcilere, şehit ve gazi yakınlarına avantajlı olarak veriliyor.

Esnaf hibe desteği ne zaman son?

Bakanlığımızca esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL'lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23:59'a kadar uzattık. Düzenleme kapsamında 3 bin ve 5 bin liralık hibe desteği veriliyor.

KOSGEB genç girişimciye ne kadar kredi veriyor?

İşletmenizin 12 ile 24 ayına girdiğiniz de yine 5.000 TL bir hibe alırsınız. Aynı şekilde Gazi, engelli, şehit yakını yada 30 yaşından küçük girişimci veya kadın girişimci iseniz o zaman ilaveten bir 5.000 TL daha hibe alır toplam 10.000 TL destek alırsınız.

KOSGEB hibe kredisi nasıl alınır?

Kredilerden yararlanabilmek için yapmanız gereken en önemli husus derslere katılarak girişimcilik sertifikası almaktır....Kosgeb Hibe Desteği
  1. Kosgeb sistemine kayıt yaptırmak.
  2. Kursa katılmak ve sertifika almak.
  3. İş yeri projenizin hazır olması.
  4. Hibe programına başvuru yapmanız.