Bizim Hikaye finalinde ne oldu?

İçindekiler:

  1. Bizim Hikaye finalinde ne oldu?
  2. Bizim Hikaye ne oldu?
  3. Bizim Hikaye Tülay Tufan diziden ayrılıyor mu?
  4. Bizim Hikaye rahmetin sevgilisi kim?

Bizim Hikaye finalinde ne oldu?

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'ın rol aldığı Fox'un sevilen dizisi Bizim Hikaye 70. final bölümüyle 23 Mayıs Perşembe akşamı ekrana veda etti. Bizim Hikaye'de kalp krizi geçiren Fikri hastaneye kaldırıldı. ... Ancak hastanede kalbi yeniden çalıştırılan Fikri hayata döndü.

Bizim Hikaye ne oldu?

BİZİM HİKAYE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK? Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı 2017 yılında yayın hayatına başlayan Bizim Hikaye dizisinin tarihinde ekranlara veda edeceği belirtildi.

Bizim Hikaye Tülay Tufan diziden ayrılıyor mu?

Bizim Hikaye dizisinin 53. son bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Bizim Hikaye'de Tülay ve Tufan Almanya'ya gitme kararı aldı. Dizinin sevilen karakteri Tülay'ı canlandıran Nesrin Cavadzade de son bölümde Bizim Hikaye'ye veda etti. Peki Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye'den neden ayrıldı?

Bizim Hikaye rahmetin sevgilisi kim?

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan ve 2. sezonunda başarılı bir performans sergileyen Bizim Hikaye dizisinde sevilen karakter Rahmet (Yağız Can Konyalı) ve sevgilisi Aslı Melisa Uzun, önceki gün Nişantaşı City's'de ilk kez objektiflere takıldı.