2021 zabıt katipliği sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 zabıt katipliği sınavı ne zaman?
  2. Zabıt katipliği uygulama sınavı ne zaman?
  3. Zabıt katipliği sınavında on parmak şart mı?
  4. Zabıt katipliği için hangi sertifika gerekli?
  5. Katiplik sınavında kaç vuruş yapmak gerekir?

2021 zabıt katipliği sınavı ne zaman?

Başkanlığımız bünyesinde istihdam edilmek üzere, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 4. maddesinin (B) bendi uyarınca 78 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde, 100 Sözleşmeli Zabıt katibi kadrosuna ( ...

Zabıt katipliği uygulama sınavı ne zaman?

E-Devlet üzerinden başvuru yaparak merkezi sınav (KPSS) puanlarına göre, uygulama sınavına girmeye hak kazanan adaylara Pazartesi günü, saat 09:30'dan itibaren uygulamalı sınav yapılacaktır.

Zabıt katipliği sınavında on parmak şart mı?

Katiplik Sınavında 10 Parmak Yazmak Şart Mı? Esas olan 10 parmak yazmanız değil, en az net doğru 90 kelimeyi 3 dakikada yazmanızdır. İster 2 ister 4 parmak yani.

Zabıt katipliği için hangi sertifika gerekli?

Adalet Bakanlığı 2863 zabıt katibi başvuruları başladı.Sınav ilanına göre başvuru için bilgisayar sertifikası şartı aranmaktadır.

Katiplik sınavında kaç vuruş yapmak gerekir?

Klavye sınavında başarılı olmak üzere 3 dakikada en az 90 ve üzerinde net kelime yazmak gerekir. Ayrıca metni yazarken anlam bütünlüğüne dikkat etmeniz ve hata oranınızın %40'tan daha düşük olması gerekmektedir.