Beşiktaş Pepe nereye gitti?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Pepe nereye gitti?
  2. Pepe Beşiktaş'ta mı?
  3. Pepe Beşiktaş'a ne kadara geldi?
  4. Pepe Beşiktaş'a kaç yaşında geldi?
  5. Pepee şuan hangi takımda oynuyor?
  6. Pepe futbolu bıraktı mı?
  7. Pepe hangi takıma gitti?
  8. Pepee kaç yaşında çizgi film?
  9. Pepe nerede oynar?
  10. Pepe şimdi hangi takımda?
  11. Pepee'nin gerçek adı nedir?
  12. Pepenin Şuşusu kim?

Beşiktaş Pepe nereye gitti?

Tecrübeli bir futbolcu olan Pepe, 13 Ağustos 2017 yılında Antalyaspor ile oynanan maçta attığı bir kafa golüyle Beşiktaş için ilk golünü ağlarla buluşturmuştur. Tecrübeli sporcu yılında bir 10 yıllık aradan sonra imzaladığı 2 buçuk yıllık bir sözleşme ile Porto takımına geri dönmüştür.

Pepe Beşiktaş'ta mı?

(fotomac.com.tr / DIŞ HABERLER) Beşiktaş'a gelişi olay olan Pepe, kariyerini Porto'da sürdürüyor. 4 Temmuz 2017'de Real Madrid'den siyah-beyazlı takıma transfer olan Portekizli futbolcu, İstanbul'da 1.5 yıl geçirdikten sonra Beşiktaş'tan ayrıldı.

Pepe Beşiktaş'a ne kadara geldi?

Beşiktaş, transfer bombasını patlattı. Siyah-beyazlı kulüp, Real Madrid'de forma giyen Portekizli futbolcu Pepe'yi kadrosuna kattı. Sabah saatlerinde İstanbul'a ayak basan yıldız isim, yıllık 3 milyon 350 bin euro net ücret alacak.

Pepe Beşiktaş'a kaç yaşında geldi?

38 yaşında () Pepe/Yaş

Pepee şuan hangi takımda oynuyor?

FC Porto#3 / Defans Portekiz millî futbol takımı#3 / Defans Pepe/Şu andaki takımları

Pepe futbolu bıraktı mı?

Kariyeri boyunca 3 kez Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan ve bir dönem Beşiktaş forması da giyen Pepe'nin futbolu bırakmaya niyeti yok. 37 yaşındaki stoper, Porto ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Pepe, geçtiğimiz sezon Porto'da yılın oyuncusu seçilmiş, "Yılın Altın Ejderi" ödülünün sahibi olmuştu.

Pepe hangi takıma gitti?

FC Porto#3 / Defans Portekiz millî futbol takımı#3 / Defans Pepe/Şu andaki takımları

Pepee kaç yaşında çizgi film?

Pepee karakteri, konuşma zorluğu çeken 4 yaşında bir erkek çocuktur ve karakterin ismi Anadolu'da konuşma zorluğu çeken insanlara takılan “pepe” sözünden gelir. Pepee, çizgi film ilerleyen bölümlerinde konuşma güçlüğünü aşar ve düzgün konuşmaya başlar.Ayrıca çizgi filmde kardeşini çok sever.

Pepe nerede oynar?

Képler Laveran Lima Ferreira ya da bilinen adıyla Pepe (Portekizce telaffuz: [ˈpɛpi]) (d. , Maceió, Brezilya), Stoper pozisyonunda oynayan Brezilya asıllı Portekizli futbolcudur. Porto'da oynamaktadır.

Pepe şimdi hangi takımda?

FC Porto#3 / Defans Portekiz millî futbol takımı#3 / Defans Pepe/Şu andaki takımları

Pepee'nin gerçek adı nedir?

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Pepe'nin tam adı olan "Képler Laveran Lima Ferreira"yı futbolseverlere sorduk.

Pepenin Şuşusu kim?

ekranların sevilen çizgi filmi Pepee Ve Ayas gibi yapıtlarda seslendirme sanatçısı olarak görev yapan Ayşe Şule Bilgiç' in, Hep sesini duyduk ama kendisini hiç göremedik. İşte size Ayşe Şule Bilgiç' in Gerçek görüntüsü...