Evde ozon tedavisi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Evde ozon tedavisi nasıl yapılır?
  2. Ozon Solunursa ne olur?
  3. Ozon kanserojen mi?
  4. Ozon tedavisi nasıl yapılır?
  5. Ozon tedavisi nasıl kullanılır?
  6. Ozon cihazı insana zarar verir mi?

Evde ozon tedavisi nasıl yapılır?

Evde ozon terapi nasıl yapılır?
  1. Majör uygulama hastadan alınan 50-100 cc ölçeğindeki kanın içerisine ozon eklenerek hastaya verilmesi şeklinde gerçekleştirilir.
  2. Minör uygulamada 2-5 cc kan ozonla karıştırılır ve kas içerisine enjekte edilir.
  3. Subkutan uygulaması ince uçlu iğnelerle deri altına ozon verilmesi işlemidir.
Daha fazla öğe...

Ozon Solunursa ne olur?

Ozon solunduğunda akciğere zarar verir. Düşük miktarda göğüs ağrısı, öksürük, nefes darlığı ve boğazda tahrişe neden olur. Astım gibi kronik solunum yolu hastalıkları daha da kötüye gidebilir ve solunum yolu enfeksiyonları ile mücadelede vücudun yeteneğini azalır. İnsanların ozona hassasiyetleri farklıdır.

Ozon kanserojen mi?

Yanlış malzemenin kanser yapma ihtimali olduğu için kanınız kesinlikle cam şişe ya da bakteri filtresi kullanılmış olan ozona dayanıklı bir setle alınması gerekir. Kan alırken cam şişe yerine kan torbası kullanılırsa, plastik ile ozon karşılaştığı zaman kanserojen madde üretimine yol açar.

Ozon tedavisi nasıl yapılır?

Majör otohemoterapi: Hastadan alınan bir miktar kanının aynı oranda kişiye göre dozu belirlenmiş ozon gazı ile karıştırıldıktan sonra hastaya geri verilmesi. Bu yöntem bağışıklık sistemini desteklemek, metabolizmayı canlandırmak, dolaşım bozukluklarını gidermek ve enfeksiyonları tedavi etmek amacıyla kullanılır.

Ozon tedavisi nasıl kullanılır?

Tedavi Yöntemleri Nelerdir?
  1. Major Yöntem: En yaygın kullanım metodudur. ...
  2. Minor Yöntem: Kişiden alınan 2 – 5 cc arası kan, belirlenmiş dozda ozonla karıştırılarak kişiye enjekte edilir.
  3. Vücut Boşluklarına Ozon Verilmesi: Rektal – Makat yoluyla, vajinal ve kulak yoluna püskürtme yöntemi ile kişiye ozon verilir.
Daha fazla öğe...

Ozon cihazı insana zarar verir mi?

Ozon gazının insan sağlığına etkisi ortamdaki konsantrasyonuna bağlıdır. Ev tipi ozon jeneratörleri ile üretilen ozon miktarı çok düşük miktarda olup insan sağlığına zarar vermez ancak ortamdaki mikroorganizmaları yok edecek etkiye sahiptir.