Yapı Kredi öğrenci kredi kartı nedir?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi öğrenci kredi kartı nedir?
  2. Yapı Kredi Play kredi kartı limiti ne kadar?
  3. Yapı Kredi Play kredi kartı mı?
  4. Play Card ücretli mi?
  5. Yapı Kredi temassız Limit ne kadar?
  6. Yapı Kredi Platinum TL kart nedir?
  7. Öğrenciye ne kadar kredi kartı çıkar?
  8. Yüksek limitli kredi kartı nasıl alınır?

Yapı Kredi öğrenci kredi kartı nedir?

Yapı Kredi'nin öğrenci için kredi kartının ismi Play Kart'tır. Yapı Kredi gençleri bir araya getiren bir kredi kartını sunmaktadır. Bu kart da Yapı Kredi Play Kart'tır. Play Kart öğrencilerin başvurabileceği özel bir karttır.

Yapı Kredi Play kredi kartı limiti ne kadar?

Play Nakit Limit Bilgileri
İşlemLimit
Günlük para çekme limiti1.000 TL
Yıllık para çekme limiti30.000 TL
Günlük para yatırma limiti1.500 TL
Aylık para yatırma limiti20.000 TL
5 satır daha

Yapı Kredi Play kredi kartı mı?

Play kart bütün gençleri bir araya getiren ve sadece onlara özel olarak kredi kartı ve bankacılıkta çeşitli fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan bir karttır.

Play Card ücretli mi?

Öğrenci belgesi ile başvuran üniversite öğrencileri, yıllık üyelik ücreti ödemeden Play kartın tüm fırsatlarından yararlanabiliyor. Dilediklerinde Play Harçlık ile iki güne kadar faiz ve ücret ödemeden nakit çekerek anlaşmalı World üye İşyerlerinden yapacakları alışverişlerde puan kazanıyor.

Yapı Kredi temassız Limit ne kadar?

Temassız işlemlerinde kullanabileceğin toplam limit sahip olduğun her Temassız Özellik'li kart için 350 TL olarak belirlenmiştir. Yapacağın her şifreli alışveriş sonrası, Temassız Özellik limitin tekrar 350 TL olarak güncellenecektir.

Yapı Kredi Platinum TL kart nedir?

Yapı Kredi Platinum TLcard Platinum Bankacılık müşterileri için sunulan Platinum TLcard ile alışveriş ve nakit çekim işlemlerinin yanı sıra, seçkin otel ve restoranlardaki indirim, asistans ve concierge hizmetleri gibi bir çok özel ayrıcalıktan yararlanılabilmektedir.

Öğrenciye ne kadar kredi kartı çıkar?

Geliri olmayan veya tespit edilmeyen kişilere ilgili mevzuat gereğince banka inisiyatifinde en fazla 2.000 TL limit kredi kartı verilebilir. Öğrenciler de sigortalı olarak çalışmadıkları sürece geliri olmayan kişiler olarak kabul edildikleri için en fazla 1.000 TL limitli kredi kartı alabilir.

Yüksek limitli kredi kartı nasıl alınır?

Yüksek limitli bir kredi kartı edinmek için bankaya belgelenebilir yüksek gelir beyanı gereklidir. Gelirin belgelenebilir olması için basit olarak vergilendirilmesi gerekir. Yani eğer kredi notu da düşük değilse belgelendirilebilen gelirin 4 katı kredi kartı limiti alınabilir.