Ebru Şallı eşi kim?

İçindekiler:

  1. Ebru Şallı eşi kim?
  2. Uğur Akkuş ne iş yapiyor?
  3. AS Holding Uğur Akkuş Kimdir?
  4. AS Holding kimin?
  5. Ebru Şallı'nın bir kızı var mı?
  6. Ebru Şallı'nın çocuğu kaç yaşında?
  7. Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş Kimdir?
  8. Uğur Akkuş Ebru Şallı nasıl tanıştı?
  9. Gonca derin Akkuş kac cocugu var?
  10. AS Holding ne iş yapar?
  11. A&S Investment Holding ne iş yapar?
  12. Ebru Şallı kimin kızı?

Ebru Şallı eşi kim?

Uğur Akkuşe. 2019 Harun Tane. 2002–2013Ozan Orhone. 1997–1998 Ebru Şallı/Eşi

Uğur Akkuş ne iş yapiyor?

İş İnsanı Uğur Akkuş/Meslekleri

AS Holding Uğur Akkuş Kimdir?

1984 yılında dünyaya gelen Uğur Akkuş, Dede Halil İbrahim Akkuş' un büyük dedeleri Semerkant'ın Horasan bölgesinden gelerek Anadolu'ya yerleşmiş, çiftçilik ve tarımla iştigal etmişlerdir. ... Uğur Akkuş, A & S Yatırım Holding 'in kurucu başkanlığını yapmaktadır.

AS Holding kimin?

A & S Yatırım Holding bünyesinde, Gayrimenkul – İnşaat, Finans ve Varlık Yönetimi, Yatırım Danışmanlığı, İhracat, Turizm, Enerji, Eğitim, Medya ve Perakendeciliğin olduğu, başkan Uğur Akkuş'un temelini attığı, kuşaktan kuşağa aktarılan ticari bilgi birikimiyle 4 ülkede 18 şirketin toplamından oluşmuş, yabancı ortaklı ...

Ebru Şallı'nın bir kızı var mı?

Pars, Ebru Şallı'nın Harun Tan ile 2002 yılında olan evliliğinden dünyaya geldi. Şallı ve Tan'ın bir de Beren adında 16 yaşında bir oğulları bulunuyor. Ebru Şallı'nın Beren ve Pars'tan başka çocuğu bulunmamakta.

Ebru Şallı'nın çocuğu kaç yaşında?

Ebru Şallı'nın yaklaşık bir yıldır tedavi gören oğlu Pars Tan'ın vefat etmesi ajanslara bomba gibi düştü. 1 yıldır lenfoma tedavisi gören 8 yaşındaki oğlu Pars Tan'ın cenaze namazı öğle vakti kılındı ve Kilyos mezarlığına defin işlemi gerçekleşti.

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş Kimdir?

İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı, başkanı ve yönetim kurulu üyelik görevi halen devam etmektedir. İyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça bilmektedir. Aynı zamanda da 2 çocuk babasıdır. Uğur Akkuş, A & S Yatırım Holding 'in kurucu başkanlığını yapmaktadır.

Uğur Akkuş Ebru Şallı nasıl tanıştı?

"Hemen internette Ebru'yu arattım. Bir sürü iş ile uğraştığını öğrenince ürünlerini bir çatı altında toplamak için teklifte bulundum. 'Arabistan'ın çölünde bir kadın Ebru Şallı'yı tanıyorsa ben de ürünlerini satabilirim' diye düşündüm. Menajeriyle görüştük, Ebru ile de iki ay sonra tanışabildik."

Gonca derin Akkuş kac cocugu var?

Finansçı Uğur Akkuş ile Gonca Derin 2007 yılında evlendi. Çiftin biri kız biri erkek iki çocukları oldu.

AS Holding ne iş yapar?

As Holding, Mobilya, Turizm, İnşaat, Otomotiv, Gayrimenkul, Reklam ve Lojistik sektörlerinde zirveyi hedef alan faaliyetler geliştirmiş grup şirketlerini tek çatıda topladı. Geçmişten gelen tecrübeleri dayanak yapmakta ve geleceğe kurduğu köprüleri süslemeye ve sağlamlaştırmaya devam etmektedir.

A&S Investment Holding ne iş yapar?

A & S Yatırım Holding, bünyesinde; Gayrimenkul – İnşaat, Finans ve Varlık Yönetimi, Yatırım Danışmanlığı, İhracat, Turizm, Enerji, Eğitim, Medya ve Perakendeciliğin olduğu, Uğur Akkuş'un temelini attığı, kuşaktan kuşağa aktarılan ticari bilgi birikimiyle 4 ülkede 18 şirketin toplamından oluşmuş, yabancı ortaklı bir ...

Ebru Şallı kimin kızı?

Şefiye Şallı Ebru Şallı/Ebeveynleri