Aksis otomasyon sistemi nedir?

İçindekiler:

  1. Aksis otomasyon sistemi nedir?
  2. Aksis online kayıtlı ne demek?
  3. İstanbul Üniversitesi Mezun transkript nasıl alinir?
  4. Aksis ne anlama gelir?
  5. İstanbul auzef diploma veriyor mu?
  6. Akademik Kayıt Sistemi Nedir?
  7. Aksis ders kaydı nasıl yapılır?
  8. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim Yeni kayıt Nasıl Yapılır?
  9. Auzef kayıt işlemleri nasıl yapılır?

Aksis otomasyon sistemi nedir?

Öğrenci otomasyon (AKSİS) sistemi öğrencilerin aktif olarak kullanmak zorunda olduğu, kişisel kullanıcı adı(TC numarası) ve şifreleri ile giriş sağladıkları sistemdir. AKSİS otomasyon sisteminde öğrenciler aşağıda işlemleri gerçekleştirmektedir.

Aksis online kayıtlı ne demek?

İstanbul Üniversitesi AUZEF on Twitter: "AKSİS üzerinde statü olarak 'Devamlı Öğrenci' olarak görünüyorsanız kesin kaydınız oluşmuş demektir."

İstanbul Üniversitesi Mezun transkript nasıl alinir?

Transkript Belgesi(Aksis Öğrenci Otomasyon Sistemi Üzerinden Başvuru Yapılır. Onaylanan Transkript Belgesini Aksis Öğrenci Otomasyon Sistemi Üzerinden Çıktısını Alabilirsiniz.) Askerlik Belgesi(Ek 10) Belgesi (Öğrenci İşlerine Dilekçe Vererek Teslim Alınır.)

Aksis ne anlama gelir?

Aksis - İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemi.

İstanbul auzef diploma veriyor mu?

Tüm dönemlere ait zorunlu derslerin tamamını almak, Seçmeli derslerini grup kurallarınca tamamlamış olmak. (2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi girişliler için geçerlidir.) Yukarıdaki şartların hepsini sağlayan AUZEF öğrencileri diplomalarını alabilecekler.

Akademik Kayıt Sistemi Nedir?

ÖBİKAS/ BUIS, 'Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci Bilgi ve Kayıt Sistemi' adı verilen otomasyon sisteminin kısaltmasıdır. Öğrencilerin akademik yarıyıl kayıtları, akademik başarı durumları, burs, yurt başvuruları, transkript, öğrenci belgesi talepleri gibi çeşitli hizmetler bu sistem üzerinden yürütülmektedir.

Aksis ders kaydı nasıl yapılır?

Öğrenciler ders seçim işlemlerini https://aksis.istanbul.edu.tr otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştirirler. AUZEF'te dersler, zorunlu derslerden oluşur. Zorunlu dersler, öğrencinin almak zorunda olduğu derslerdir. Öğrencinin mezun olabilmesi için döneme ait tüm zorunlu derslerini alması gerekmektedir.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim Yeni kayıt Nasıl Yapılır?

2 Eylül – tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Auzef kayıt işlemleri nasıl yapılır?

AUZEF KAYIT TARİHLERİ 2021! YKS ile İstanbul Üniversitesi'ne yerleştirilen öğrenciler elektronik kayıtlarını e-Devlet üzerinden 4 - tarihleri arasında yapabilirler. e-Devlet sisteminde elektronik kayıt yapan adayların İ. Ü. Aksis otomasyon sisteminden hesap oluşturup, ödeme yapması kayıt için yeterlidir.