Çağlar Çorumlu kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Çağlar Çorumlu kaç yaşında?
  2. Çorumlular nereli?
  3. Çağlar Çorumlu hasta mı?
  4. Kalp krizi geçiren ünlü kim?
  5. Güldür Güldür ibrahim kim?
  6. Onur Atilla kaç kilo?

Çağlar Çorumlu kaç yaşında?

43 yaşında (4 Aralık 1977) Çağlar Çorumlu/Yaş

Çorumlular nereli?

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Çağlar Çorumlu 4 Aralık 1977 tarihinde Merzifon, Amasya'da dünyaya geldi. Annesi ve babası öğretmen olan Çağlar Çorumlu 1994 yılında Merzifon Lisesinden mezun oldu. 2000 yılında Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun oldu.

Çağlar Çorumlu hasta mı?

Gelen sağlık ekipleri Çorumlu'nun kalp krizi geçirdiğini fark edince, oyuncu acilen hastaneye götürülerek ameliyata alındı. Operasyonda kalp damarlarına üç stent takılan oyuncu, birkaç gün hastanede müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Çağlar Çorumlu, evinde dinlenmeye çekildi.

Kalp krizi geçiren ünlü kim?

ÜNLÜ şarkıcı Oğuz Yılmaz (53), dün öğlen saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Oğuz Yılmaz, bugün öğlen saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı evde rahatsızlandı. Durumu fark eden ailesi, sağlık ekiplerine haber verdi.

Güldür Güldür ibrahim kim?

İbrahim karakteri ile Güldür Güldür programında sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu Rüştü Onur Atilla, oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatı da çok konuşulan konular arasına girdi.

Onur Atilla kaç kilo?

Onur Atilla, 1.80 metre boyunda, 100 kilo ve Boğa burcudur.