Arka Sokaklar Pınar nerede?

İçindekiler:

  1. Arka Sokaklar Pınar nerede?
  2. Arka Sokaklar Ali kaç yaşında?
  3. Pınar Aydın nerede?
  4. Arka Sokaklar Ali Komiser nereli?
  5. Alp Korkmaz kimin oğlu?
  6. Arka Sokaklar Aylin komiser kimdir?

Arka Sokaklar Pınar nerede?

Akademi Türkiye yarışmasında şarkıcı olarak ünlenen Pınar Aydın, daha sonra Arka Sokaklar, Akasya Durağı gibi dizilerde rol aldı. Müziği de oyunculuğu da bırakan Aydın, şimdi evli ve iki çocuk annesi biri olarak Giresun'da sakin bir hayat yaşıyor.

Arka Sokaklar Ali kaç yaşında?

40 yaşında () Alp Korkmaz/Yaş

Pınar Aydın nerede?

3 YILDIR GİRESUN'DA YAŞIYOR Bir süre önce oyunculuğa da müziğe de ara verdi, evlenip çocuk sahibi oldu. Pınar Aydın'ın hayatı ve son hali merak ediliyordu. 40 yaşındaki Pınar Aydın Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu'yla evli. Eşi ve oğulları Ayaz ve Uğur Berk'le 3 yıldır Giresun'da yaşıyor.

Arka Sokaklar Ali Komiser nereli?

Alp Korkmaz, Arka Sokaklar dizisinde Ali karakteri ile herkesin beğenisini toplamış bir oyuncudur. Alp Korkmaz aslen Ankaralı'dır ve 38 yaşındadır. Alp Korkmaz mesleği oyunculuktur. Arka Sokaklar'da ün kazanmış olan Alp Korkmaz dizide keskin nişancıdır.

Alp Korkmaz kimin oğlu?

Reşat Korkmaz Alp Korkmaz/Ebeveynleri

Arka Sokaklar Aylin komiser kimdir?

Özlem Çınar (d. , İstanbul) Türk oyuncudur. ... 2006 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar adlı dizide "Aylin Aydın" rolü ile yer aldı.