Samsung resmi distribütör garantili ne demek?

İçindekiler:

  1. Samsung resmi distribütör garantili ne demek?
  2. Resmi distribütör garantili mi ithalatçı garantili mi?
  3. Trendyol resmi distribütör garantili nedir?
  4. iPhone 11 resmi distribütör garantili ne demek?
  5. Resmi distribütör garantili güvenilir mi?
  6. Distribütör garantisi ne?
  7. Apple resmi distribütör garantili ne demek?
  8. Resmi distribütör garantili Apple ne demek?

Samsung resmi distribütör garantili ne demek?

Distribütör garantili cihaz Türkiye garantili olarak satışa sunulan bir ürünün kendi üretici firması tarafından garantisi bulunduğunu ifade eder. Samsung bir cihaz alıyorsanız size sunulan distribütör garantisi, cihazınızın Samsung Türkiye garantisi altında olduğunu ifade eder.

Resmi distribütör garantili mi ithalatçı garantili mi?

İlk önce bu kavramların kısa açıklamalarını yapalım; Distribütör garantisi markanın kendi resmi garantisidir. İthalatçı garantisi ise herhangi bir firma yurtdışından kendi imkanlarıyla ürünler getirir ve bunları kendi sundukları garanti hizmetiyle beraber satar.

Trendyol resmi distribütör garantili nedir?

Resmi distribütör garantisi demek, bir markanın ürünleri için satış yaptığı ülkedeki bir servis ile anlaşıp bu servis aracılığı ile müşterilerine ürünleri için ücretsiz olarak tamir/onarım hizmeti vermesi anlamına gelir.

iPhone 11 resmi distribütör garantili ne demek?

Apple Türkiye ya da distribütör garantili iPhone demek, firmanın resmi olarak Türkiye'de sattığı ürününe resmi olarak destek verdiği ürün anlamına gelir. ... Apple Türkiye garantili ya da distribütör garantili iPhone'lar, olası bir arıza durumunda kullanıcılara en az sorun yaratan, en güvenilir cihazlardır.

Resmi distribütör garantili güvenilir mi?

Distribütör garantisi Türkiye'de üretici firma tarafından sunulmaktadır. Öte andan ürünü aldığınız yerden bağımsız bir şekilde garanti hizmeti vermekte ve daha kapsamlı bir hizmet kapasitesine sahip olmaktadır. Bu noktada distribütör garantili ürünlerin güvenilir olduklarını belirtebiliriz.

Distribütör garantisi ne?

Distribütör garantisi olan ürün Türkiye çapında ve direkt olarak üretici firma aracılığı ile sunulan bir garanti türü olmaktadır. Ayrıca bu ürünü aldığınız yerden de bağımsız olarak bir garanti hizmeti vermekte ve çok daha da geniş bir hizmet kapasitesine sahip olmaktadır.

Apple resmi distribütör garantili ne demek?

Apple Türkiye, Samsung Türkiye gibi üretici firmanın kendisi tarafından garantilidir. Orijinal parça değişimi yapılır. Telefon ile teknik servis desteği alabilirsiniz.

Resmi distribütör garantili Apple ne demek?

Apple Türkiye, Samsung Türkiye gibi üretici firmanın kendisi tarafından garantilidir. Orijinal parça değişimi yapılır. Telefon ile teknik servis desteği alabilirsiniz.