Nüfus cüzdanı yenileme ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Nüfus cüzdanı yenileme ücreti ne kadar?
  2. Nüfus cüzdanı değişimi için ne gerekli?
  3. Nüfus cüzdanı yenileme ücreti hangi banka?
  4. Yeni kimlik değiştirme ücreti nereye yatırılır?
  5. Kayıp kimlik için bankaya nasıl para yatırılır?
  6. Nüfus cüzdanı değiştirme ücreti hangi bankaya yatırılır?

Nüfus cüzdanı yenileme ücreti ne kadar?

Kimlik yenileme ücreti 2021 yılında; Kimlik kartının değiştirilmesi nedeniyle: 30,00 TL, Kimlik kartının kaybı nedeniyle: 60,00 TL'dir.

Nüfus cüzdanı değişimi için ne gerekli?

İşte yeni kimlik için gerekli belgeler: Nüfus cüzdanı/kimlik kartı, uluslararası aile cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi. Kurumların kendi mevzuatlarında kimlik yerine geçen belge. Bir adet biyometrik fotoğraf.

Nüfus cüzdanı yenileme ücreti hangi banka?

Kimlik yenileme ücretinin yatırılabileceği bankalar ise şu şekildedir: Ziraat Bankası Ziraat Katılım Bankası Halk Bankası

Yeni kimlik değiştirme ücreti nereye yatırılır?

PTT şubelerinden ödeme yapma. İstediğiniz PTT şubesine giderek T.C. kimlik numaranız yardımıyla yeni kimlik para yatırma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kayıp kimlik için bankaya nasıl para yatırılır?

İnteraktif vergi dairesi üzerinden ödeme. İnteraktif Vergi Dairesi'ne giriş yapıp kredi kartı bilgileriniz ile harç ödemesini gerçekleştirebiliyorsunuz. ATM ile ödeme. İstediğiniz bir ATM'yi kullanarak ister banka hesabınızdaki paradan isterseniz de nakit olarak kimlik kartı harcınızı yatırabilirsiniz.

Nüfus cüzdanı değiştirme ücreti hangi bankaya yatırılır?

Kimlik yenileme ücretinin yatırılabileceği bankalar ise şu şekildedir: Ziraat Bankası Ziraat Katılım Bankası Halk Bankası