Emin evimden nasıl ev sahibi olunur?

İçindekiler:

  1. Emin evimden nasıl ev sahibi olunur?
  2. Eminevim ev alma sistemi nedir?
  3. Eminevimle nasıl ev sahibi olunur?
  4. Emin Evim organizasyon ücreti geri alınabilir mi?
  5. Eminevim kaç ayda çekiliş yapılır?
  6. Birevim çalışma sistemi nasıl?

Emin evimden nasıl ev sahibi olunur?

Vade Ortası Sistem'de ev almak isteyen kişilerin taksitleri faizsiz, vade farksız ve sabittir. Hiç peşinat vermeden, sadece ilk taksit ve organizasyon ücretinin ödenmesiyle sisteme giren kişiler vade ortasını takip eden ay evlerini teslim alırlar.

Eminevim ev alma sistemi nedir?

Sistem; faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlar. Sistemin özünde imece ve yardımlaşma vardır. Eminevim sisteminin bir adı da Elbirliği Sistemidir. ... Bu sistemde Faiz ödemeden ilk aylarda ev alma şansı vardır.

Eminevimle nasıl ev sahibi olunur?

Peşinatlı sistem ile ev sahibi olmak istediğinizde ise yapmanız gereken ilk şey peşinat ve taksit tutarlarını belirlemek. Daha sonra vade belirlenir ve ödemelerde herhangi bir artış veya azalma olmaz. Sunduğu avantajlar ile ev almanın en kolay yöntemini sunan Eminevim ile siz de ev sahibi olabilirsiniz.

Emin Evim organizasyon ücreti geri alınabilir mi?

Konut Çekilişli üyeliklerde organizasyon ücretinin TAMAMI kesilerek 6 ay sonra iadesi yapılır.

Eminevim kaç ayda çekiliş yapılır?

Reklamlarınız ve tarafıma yapılan tanıtımlarda 5 aylık periyotlarla çekiliş yapılacağı bildirilmiştir.

Birevim çalışma sistemi nasıl?

Birevim çalışma sistemi gayrimenkul alımları için belli bir ölçüde o gayrimenkulü size daha uygun bir fiyata satın almak için çalışır. Bunun karşılığında sizden ekstra bir faiz bir işlem veya masraf istemez. Kira öder gibi ayrıca gerekli şartlara uyulduğunda peşinatsız gayrimenkul sahibi olabilirsiniz.