TEB Holding kime ait?

İçindekiler:

  1. TEB Holding kime ait?
  2. TEB kredi kartı başvurusu ne zaman sonuçlanır?
  3. TEB Bankası kredi kartı hangisi?
  4. TEB kredi kartı bonusu nasıl kullanılır?
  5. BES birikimi nasıl öğrenilir?

TEB Holding kime ait?

Çolakoğlu Grubu BNPP Fortis Yatirimlar Holding AS TEB Holding/Üst kuruluşları

TEB kredi kartı başvurusu ne zaman sonuçlanır?

Başvurum kaç günde sonuçlanır? CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvurunu, başvuru formunu tamamladığın anda sonuçlandırılır ve başvuru sonucun 3 dakika içerisinde cep telefonuna gönderilir.

TEB Bankası kredi kartı hangisi?

TEB Platinum Card ile dünyanın her yerinde yapacağınız alışverişlerde bonus kazanabilirsiniz. Bonus üye işyerlerinde yapacağınız taksitli ya da tek ödemeli alışverişlerinizde daha fazla bonus kazanabilir, biriken bonuslarınızla Bonus üyesi işyerlerinde bedava alışveriş yapabilirsiniz.

TEB kredi kartı bonusu nasıl kullanılır?

100 TL Bonus kazanabilmek için yeni oluşturulan kredi kartın ile ilk 30 gün içerisinde tek seferde 150 TL ve üzeri harcama yapman gerekmektedir. Kazanılacak Bonus ilk alışverişten sonra kredi kartına otomatik olarak anında yansıtılacaktır. 100 TL Bonus için kullanım süresi yükleme tarihinden sonraki ilk 1 ay olacaktır.

BES birikimi nasıl öğrenilir?

Peki BES devlet katkısı nasıl sorgulanır? Türkiye Sigorta Birliği açıklamasına göre, BES'te katılımcıların bilgilendirilmesi amacıyla E-Devlet'te e-Hizmetler bölümündeki Emeklilik Gözetim Merkezi sekmesinde “Bireysel Emeklilik Sistemi Devlet Katkısı Kullanım ve Limit Bilgileri Sorgulama” servisi yer alıyor.