TEKNOFEST e nasıl katılırım?

İçindekiler:

  1. TEKNOFEST e nasıl katılırım?
  2. TEKNOFEST 2021 de neler olacak?
  3. TEKNOFEST 2021 başvuruları ne zaman?
  4. TEKNOFEST masrafları karşılıyor mu?
  5. TEKNOFEST e giriş ücretli mi?
  6. Teknofest kimler danışman olabilir?
  7. Teknofest mezunlar katılabilir mi?
  8. Teknofest kimler gidebilir?
  9. TEKNOFEST kac kisi katıldı 2021?

TEKNOFEST e nasıl katılırım?

Başvurular, TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknoloji Yarışmaları resmi sitesi (www.teknofest.org) üzerinden alınacaktır. Başvuru için 28.02.2020 tarihine kadar başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

TEKNOFEST 2021 de neler olacak?

TEKNOFEST 2021 Teknoloji Yarışmaları kapsamında geçtiğimiz yıldan farklı olarak; Karma Sürü Simülasyon, İletişim Teknolojileri, Savaşan İHA, Ulaşımda Yapay Zeka, Sağlıkta Yapay Zeka, Kültür ve Turizm Teknolojileri, Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri, Tarımsal İnsansız Kara Aracı, Sanayide Dijital Teknolojiler ...

TEKNOFEST 2021 başvuruları ne zaman?

21-26 Eylül tarihleri arasında yeniden İstanbul'da gerçekleşecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in bir parçası olmak istiyorsanız başvurunuzu aşağıdaki linkten gerçekleştirebilirsiniz. TEKNOFEST 2021 İstanbul'da yer almak, yarışma hakkı elde etmek için SON BAŞVURU TARİHİ 15 MART!

TEKNOFEST masrafları karşılıyor mu?

TEKNOFEST yarışmacılara ulaşım-konaklama desteği sağlamakta mıdır? Evet, sağlamaktadır. ... Değerlendirme süreçleri olumlu sonuçlanan yarışmacıların ulaşım-konaklama giderleri TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali tarafından karşılanmaktadır.

TEKNOFEST e giriş ücretli mi?

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kapsamında düzenlenen gösteriler, aktiviteler ve seminerlere katılım ve Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi'ni ziyaret ücretsiz olup herkese açıktır.

Teknofest kimler danışman olabilir?

İlkokul,ortaokul ve lise seviyesindeki takımlar, bir danışman almak zorundadır. Bu danışman çalıştığı ilgili eğitim/öğretim kurumlarından alacakları öğretmenlik/eğitmenlik yaptığına dair belgeyi TEKNOFEST Komitesine iletmek zorundadırlar.

Teknofest mezunlar katılabilir mi?

Yarışmaya Türkiye ve yurt dışında öğrenim gören tüm ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlar katılmaktadır.

Teknofest kimler gidebilir?

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılım / ziyaret için yaş sınır var mı? Festival, her yaş ve meslek grubundan ziyaretçiye açık olup ücretsizdir. Katılımını özellikle desteklediğimiz 13 yaşından küçük ziyaretçiler alana, velileri ya da öğretmenleri ile birlikte kabul edilecektir.

TEKNOFEST kac kisi katıldı 2021?

Yarışmalara geçen yıl yarışmacı veya takım başvururken, bazı kategorilerde kategorilerde başvurular hala devam etmesine rağmen bu yıl başvuruya ulaşıldı. Yurt dışından 98 başvuru alındı.