ING Bank SMS ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. ING Bank SMS ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?
  2. ING Bonus kredi kartı nedir?
  3. ING Bank kredi kartı başvurum nerede?
  4. Bankaya gitmeden kredi kartı alınır mı?
  5. ING kredi kartım ne zaman gelir?
  6. Kredi başvurusu yaptım ne zaman gelir?

ING Bank SMS ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Kredi yazarak bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaramızı eksiksiz ve doğru biçimde yazdıktan sonra 2205'e bu bilgileri kısa mesaj olarak göndermek yeterli oluyor. Bu şekilde SMS attığımızda ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış oluyoruz.

ING Bonus kredi kartı nedir?

ING Bonus Premium Card nedir? ING Bonus Premium Card size daha bol bonus kazandıran kredi kartı olup başvuru yöntemiyle değil, kazanılan bonus'lar ile hak edilerek alınır. ING Bonus Plus Card'ınızla son 12 ayda minimum 150 bonus kazandığınız takdirde, kartınızı ING Bonus Premium Card ile yenileyebilirsiniz.

ING Bank kredi kartı başvurum nerede?

Müşterimizseniz, kullanıcı kodu / TCKN ve şifreniz ile ING Mobil'e giriş yaptıktan sonra en alt kısımda yer alan Başvurular bölümünden Başvuru Takip adımını seçerek son 6 aydır yapmış olduğunuz tüm başvurularınızı görüntüleyebilirsiniz.

Bankaya gitmeden kredi kartı alınır mı?

Vatandaşların bankacılık işlemleri nedeniyle evlerinden çıkıp risk almamaları adına kredi kartı başvurusu, kredi başvrusu, kredi yenilemesi gibi işlemler bankaya gitmeden de internet üzerinden yapılacak.

ING kredi kartım ne zaman gelir?

ING Bonus Card'ınızı şubelerimizden sadece kimliğiniz ile 5 dakikada alabilirsiniz. Kart başvurunuz müşteri temsilcilerimiz tarafından yapılır, onaylanan kartınız 5 dakika içinde teslim edilir.

Kredi başvurusu yaptım ne zaman gelir?

Başvurunuzun sonuçlandırılması, ilgili bankanın prensiplerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Değerlendirme süreci çoğu zaman birkaç saat içerisinde tamamlanır. Fakat bazı durumlarda süreç 3 iş gününe kadar uzayabilmektedir.