Rüyada büyük fare görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada büyük fare görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada başkasının evinde lağım faresi görmek ne demek?
  3. Rüyada büyük siyah fare görmek ne demek?
  4. Rüyada fare sürüsü görmek ne anlama gelir?
  5. Rüyada 3 tane siyah fare görmek ne demek?
  6. Rüyada fare kuyruğu görmek ne anlama gelir?

Rüyada büyük fare görmek ne anlama gelir?

Rüyada büyük fare görmek rüya sahibinin hırsızlık ya da dolandırıcılıkla suçlanacağına delalet eder. ... Bu rüyanın anlamı hayırsızdır. Rüyada büyük fare görmek maddi açıdan kişinin kötü hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının evinde lağım faresi görmek ne demek?

Rüyada lağım faresini evinde görmek, evinize girip çıkan dost görünümlü bir düşman olduğu anlamına gelir. Lağım faresi usta bir hırsıza, sinsi bir düşmana, evlere girip çıkan ve asıl yüzünü saklayan düzenbaz bir kişiye yorumlanmaktadır.

Rüyada büyük siyah fare görmek ne demek?

Rüyada siyah fare görmek, rüya sahibinin huzursuz ve sıkıntılı bir hayat yaşayacağına, kısmetinin kapalı olacağına yorulur.

Rüyada fare sürüsü görmek ne anlama gelir?

RÜYADA FARE SÜRÜSÜ GÖRMEK Rüyada çok fazla farenin olduğunu görmek rüya tabircilerine rüya, rızkın genişlemesine, maddi açıdan ferahlamaya, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Bazılarına göre ise bu rüya ele geçecek haram mal ve paradır.

Rüyada 3 tane siyah fare görmek ne demek?

Rüyada siyah fare görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde içten pazarlıklı kimselerin olduğuna, rüya sahibine yavaş yavaş zarar vermeye çalıştığına işaret etmektedir. ... Rüyada siyah fare görmek, rüya sahibinin sıkıntılı ve huzursuz bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu görmek ne anlama gelir?

RÜYADA FARE GÖRMEK/ RÜYADA KUYRUĞU KOPMUŞ FARE GÖRMEK Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek, ahlaksız bir kadın anlamına gelir. Fare aynı zamanda düşman anlamına da gelmektedir. Kuyruğu kopmuş fare, içten pazarlıklı, art niyetli, zarar vermeye çalışan ve küçük planlar yapan kişiye işaret eder.