Lifebox pc'ye nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Lifebox pc'ye nasıl indirilir?
  2. Lifebox bilgisayardan nasıl girerim?
  3. Lifebox nasıl yüklenir?
  4. Lifebox paketi nasıl iptal edilir?
  5. Lifebox APK nedir?
  6. Lifebox güvenilir mi?
  7. Lifebox Güvenli mı?
  8. Lifebox nasıl yedeklenir?
  9. Turkcell Lifebox paketi nasıl kullanılır?
  10. Turkcell TV Temel Paket nedir?
  11. Hediye Lifebox nedir?
  12. 45 g Lifebox ne demek?

Lifebox pc'ye nasıl indirilir?

PC'de lifebox nasıl indirilir
  1. MEmu yükleyicisini indirin ve kurulumu tamamlayın.
  2. MEmu'yu başlatın ve ana sayfada Google Play'i açın.
  3. Google Play'de lifebox arayın.
  4. lifebox indirin ve yükleyin.
  5. Kurulum tamamlandığında başlamak için simgeye tıklayın.
  6. PC'de MEmu ile lifebox oyunun keyfini çıkarın.
Hicri

Lifebox bilgisayardan nasıl girerim?

Eğer Turkcell abonesi değilseniz kayıt olurken girdiğiniz telefon numaranız ya da e-posta adresiniz ve belirlediğiniz şifrenizi yazarak uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Ayrıca https://mylifebox.com// web adresinden de belirlediğiniz şifre ile lifebox'a ulaşabilirsiniz.

Lifebox nasıl yüklenir?

Turkcell bulut depolama sistemini kullanmaya başlamak için Lifebox uygulamasını telefonunuza yüklemeniz gerekmektedir. Yükleme işlemi Google Play ve İOS mağazalarından yaptıktan sonra kayıt işlemini için e-posta adresi, telefon numarası ve şifre belirleyerek hemen giriş yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lifebox paketi nasıl iptal edilir?

Eğer paketini Turkcell'den aldıysan;
  1. 10GB Paket (10 GB saklama alanı) IPTAL LIFEBOX 10GB yazıp 2200'a gönderin.
  2. 25GB Paket (25 GB saklama alanı) IPTAL LIFEBOX 25GB yazıp 2200'a gönderin.
  3. 50GB Paket (50 GB saklama alanı) IPTAL LIFEBOX 50GB yazıp 2200'a gönderin.
Daha fazla öğe...

Lifebox APK nedir?

Lifebox, bulutta tüm fotoğraf ve videolarınızın yedek kopyalarını oluşturmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır. ... Bu uygulama sayesinde tüm fotoğraflarınızı yerel galerinize kaydetmeniz gerekmeyecek. Bunun yerine, hepsini telefonunuzdan silebilir ve internet bağlantınız olduğu sürece uygulama üzerinden erişebilirsiniz.

Lifebox güvenilir mi?

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox sayesinde cep telefonundaki rehber, fotoğraf ve videolar güvenle saklanabiliyor. ... Instagram ve Facebook'ta olan ama telefona kaydedilemeyen fotoğraflar da böylece güvenle saklanabiliyor.

Lifebox Güvenli mı?

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox sayesinde cep telefonundaki rehber, fotoğraf ve videolar güvenle saklanabiliyor. ... Instagram ve Facebook'ta olan ama telefona kaydedilemeyen fotoğraflar da böylece güvenle saklanabiliyor.

Lifebox nasıl yedeklenir?

“Rehber yedekleme” bölümünü açtığınızda sarı renkli bölgedeki “Lifebox'a yedekle” seçeneğine tıklayın. Yedekleme talimatını verdikten sonra rehberinizde bulunan cep telefonu numaraları ve e-posta adresleri Lifebox uygulamasına yüklenir, yani işlem başlar.

Turkcell Lifebox paketi nasıl kullanılır?

Turkcell operatörünün kullanılması halinde telefonun kısa mesaj bölümüne gelerek; LIFEBOX yazarak 2200'a ücretsiz mesaj gönderildiği zaman telefona uygulamanın linki otomatik şekilde gönderilecektir. Daha sonra uygulamaya giriş yaparak, istenen izinler onaylanıp, uygulama kullanılmaya başlanabilir.

Turkcell TV Temel Paket nedir?

Temel TV+ 5GB Paketi : TEMELTV5GB yazıp 2200'a göndererek 5 GB internetiyle birlikte aylık 18,'den fazla canlı TV kanalı, sevdiğiniz spor, belgesel ve çocuk programları, s"Tadımlık Filmler" kategorisindeki filmleri ve çok daha fazlası cebinizde!

Hediye Lifebox nedir?

Dünyaya Türkiye'den hizmet sunan bireysel depolama servislerinden lifebox'ta kullanıcıların deneyimlemesi için uygulamayı indiren ve giriş yapan herkese aylık 5 GB saklama alanı hediye ediliyor. Buna ek olarak dileyen kullanıcılar aylık GB ve 2,5 TB saklama alanına sahip paketlerden de yararlanabiliyor.

45 g Lifebox ne demek?

​Fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz ve dosyalarınız 4.5G hızıyla lifebox'ta! Unutulmaz hatıralarınızın fotoğraflarına lifebox'tan artık 4.5G hızıyla erişebilir, sevdiklerinizle çok hızlı paylaşabilirsiniz.