Kredi Basvurumu nasil takip edebilirim?

İçindekiler:

  1. Kredi Basvurumu nasil takip edebilirim?
  2. Vakıfbank kredi başvurusu sonucu nasıl öğrenilir?
  3. Vakıfbank hesabımda para var mı?
  4. Vakıfbank kredi Başvurusu On onay nedir?
  5. Akbank Direkt kredi nasil kullanilir?
  6. Akbank Direkt kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredi Basvurumu nasil takip edebilirim?

Akıllı Takip sayesinde, Bireysel İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Konut Kredisi veya Kredi Kartı başvurularınızın durumunu, yapikredi.com.tr'ye tıklayarak internet şubemiz üzerinden, Başvurular ve Krediler menüsü altından Başvuru İzleme bölümüne tıklayarak yada 4407'ye SMS göndererek öğrenebilirsiniz.

Vakıfbank kredi başvurusu sonucu nasıl öğrenilir?

Vakıfbank destek kredi başvuru sonucu sorgulama işlemleri Vakıfbank üzerinden yapılamamaktadır. Müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Başvurunuz değerlendirilip olumlu ya da olumsuz sonuçlandığında size kısa SMS olarak bilgilendirme gelecektir.

Vakıfbank hesabımda para var mı?

Ayrıca Vakıfbank internet bankacılığını da kullanarak talimatınızı verebilirsiniz. Talimatı verdikten sonra, cep telefon kısmınıza girerek, BAKIYE yazın. Bunu yaptıktan sonra 3401'e mesaj atarak, hemen bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

Vakıfbank kredi Başvurusu On onay nedir?

Kredi ön onayı; konut kredisi, taşıt kredisi ve ihtiyaç kredisi gibi kredi ürünlerine başvuru yapanlar için bankanın yaptığı ilk değerlendirmedir. Başvuru sonucu olumlu ise başvuru yapan kişiye kredi ön onayı verilir. Olumsuz olduğunda ise henüz bu aşamadayken başvuru reddedilir ve süreç devam etmez.

Akbank Direkt kredi nasil kullanilir?

Akbank Mobil'e giriş yaptıktan sonra telefonunuzu sallayarak kullanabileceğiniz kredi tutarını hemen öğrenebilirsiniz. Dilerseniz anında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Akbank Direkt Kredi ile, 100.000 TL​'ye kadar kredinizi 7/24 belgesiz, imzasız, saniyeler içinde hesabınızda.

Akbank Direkt kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dilediğiniz bir Akbank şubesinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Krediniz telefonun öbür ucunda… Tek yapmanız gereken, 444 25 25'i arayıp önce 4'ü sonra 2'yi tuşlayarak cep telefonu numaranızı tuşlamak. 7 gün 24 saat kredinizle ilgili bilgi alabilir, başvuru yapabilirsiniz.