Roketsan a nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Roketsan a nasıl girilir?
  2. Roketsan maaşları ne kadar?
  3. Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu Roketsan mıdır?
  4. Roketsan ne işe yarar?
  5. Mikro Uydu Fırlatma Sistemi Nedir?

Roketsan a nasıl girilir?

Roketsan Genel İşe Alım Kriterleri; Vatandaşı olmak, Pozisyonun gerektirdiği yabancı dil seviyesini kabul görmüş bir sistemle belgelendirmek. (YDS,TOEFL, IELTS, ITEP, TBA vb.) Pozisyonun gerektirdiği sertifikalara sahip olmak ve belgelendirmek.

Roketsan maaşları ne kadar?

Roketsanda çalışan bir mühendisin maaşı 4.

Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu Roketsan mıdır?

Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN; başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı ihtiyaç makamlarının, haber leşme ve bilgi teknolojileri, radar ve elektronik harp, elektro-optik, aviyonik, insansız sistemler, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri, ...

Roketsan ne işe yarar?

Roketsan Nedir, Ne İş Yapar? Roketsan, ülkemizin yerli savunma sanayii çalışmaları kapsamında roket ve füze ateşleme sistemleri alanlarında araştırma, geliştirme ve üretim programlarını yürüten ve bu programlar kapsamında gerçekleştirilen çeşitli çalışmalara öncülük eden savunma sanayii şirketidir.

Mikro Uydu Fırlatma Sistemi Nedir?

Türkiye'nin uzaya bağımsız erişiminin sağlanması amacıyla geliştirilecek Mikro Uydu Fırlatma Sistemi (MUFS), Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile Roketsan arasında, 2018 yılında imzalanan sözleşme kapsamında Roketsan tarafından geliştirilecek.