Spotify Öğrenci Üyeliği ne kadar?

İçindekiler:

  1. Spotify Öğrenci Üyeliği ne kadar?
  2. Spotify öğrenci hesabı nasıl açılır?
  3. Spotify öğrenci üyeliği nasıl yenilenir?
  4. Spotify öğrenci indirimi nasıl yapılır?
  5. Spotify öğrenci kimleri kapsıyor?
  6. Spotify öğrenci indirimi kaç yıl?
  7. Spotify öğrenci üyeliği lise için geçerli mi?
  8. Spotify öğrenci ne zaman biter?
  9. Spotify öğrenci üyeliği sadece üniversite mi?
  10. Spotify Premium kaç TL 2021?

Spotify Öğrenci Üyeliği ne kadar?

Üye olduğun veya durumunu yeniden doğruladığın son tarihten itibaren en fazla 12 ay boyunca Premium Öğrenci için erişimin olmaya devam edecek. Bu dönem sonunda artık öğrenci değilsen bundan sonra Premium Öğrenci'den yararlanabilir durumda olmayacaksın. Sonra üyeliğin 17,99 TL/ay olarak Premium Bireysel'e dönüşecek.

Spotify öğrenci hesabı nasıl açılır?

Öğrencilerin premium hesaplarında da aynı olanaklar mevcut, fiyatı ise yalnızca 6,99 TL.
  1. Spotify'ın kendi sitesinden öğrenciler için premium sayfasına girip, "Premium'u Edin" butonuna tıklayın.
  2. Açılan platformdan kendinize hesap oluşturun veya giriş yapın.
Daha fazla öğe...

Spotify öğrenci üyeliği nasıl yenilenir?

Öğrenci indirimin 12 ay sonra sona erdiğinde Premium'un otomatik olarak tam ücretten devam eder. İndirimin sona ermeden hemen önce hesap sayfandan yenile. Not: İndirimin yenilemeden önce sona ererse hesap sayfandakiPLANI DEĞİŞTİR bölümüne git vePremium Öğrenci'yi seç.

Spotify öğrenci indirimi nasıl yapılır?

Bunlar: Ders programı, transkript, kayıt belgesi, okul harcı makbuzu ve kayıt mektubu. Bu belgelerden en az ikisini girmeniz gerekiyor. - Yukarıda adı geçen evraklardan en az ikisini giriş yaptığınızda Spotify öğrenci kampanyasından siz de faydalanabilirsiniz.

Spotify öğrenci kimleri kapsıyor?

Öğrenci için Premium'u Edin SheerID tarafından doğrulanmış, desteklenen yüksek okul/üniversite öğrencileri için geçerlidir. Doğrulamak için yüksek okul/üniversite portalında oturum açabilir veya kayıt belgeni yükleyebilirsin. Öğrenci e-posta adresini Spotify hesabına kaydetmen gerekmez.

Spotify öğrenci indirimi kaç yıl?

Geçerli bir yüksek okulda veya üniversitede kayıtlı olan bir öğrenciysen ve 18 yaşından büyüksen yararlanabilirsin. Premium Öğrenci'yi 4 yıla kadar kullanabilirsin.

Spotify öğrenci üyeliği lise için geçerli mi?

Öğrenci için Premium” paketinin bugün 33 yeni ülkede pazara sunulmasıyla birlikte, toplam 36 ülkede** lise ve üniversite öğrencileri, kendi ülkelerinde ödedikleri lokal fiyatın yarısı kadar ücret ödeyip Spotify Premium hesabı sahibi olabilecek.

Spotify öğrenci ne zaman biter?

Teklif, yalnızca geçerli yüksek öğrenim kurumlarındaki öğrenciler içindir. Teklif, Premium'u denemiş kullanıcılar için geçerli değildir. Spotify Öğrenci İndirimi Teklifi Hüküm ve koşulları geçerlidir. Teklif 28.09.2021 tarihinde sona erer.

Spotify öğrenci üyeliği sadece üniversite mi?

Öğrenci için Premium'u Edin SheerID tarafından doğrulanmış, desteklenen yüksek okul/üniversite öğrencileri için geçerlidir. Doğrulamak için yüksek okul/üniversite portalında oturum açabilir veya kayıt belgeni yükleyebilirsin. Öğrenci e-posta adresini Spotify hesabına kaydetmen gerekmez.

Spotify Premium kaç TL 2021?

Şubat 2021 itibarıyla Spotify Premium abonelik paketleri ve ücretleri şu şekilde: Bireysel - 17,99 TL. Duo - 23,99 TL. Aile - 29,99 TL.