Tuşlu telefona IMEI atma ne kadar?

İçindekiler:

  1. Tuşlu telefona IMEI atma ne kadar?
  2. Tuşlu Telefon IMEI nasıl öğrenebilirim?
  3. Telefon IMEI gittiğini nasıl anlarız?
  4. Telefonumun IMEI nasıl öğrenirim?
  5. Yeni IMEI nasıl alınır?

Tuşlu telefona IMEI atma ne kadar?

IMEI ATMA ÜCRETİ 20-100 LİRA ARASINDA IMEI kodunu telefon tamiri yapan teknik servise verdiğinizde kısa sürede yeni alınan telefona eski IMEI kopyalanarak kullanıma hazır hale getirebiliyor. Bu işlemin ücreti ise lira arasında değişiyor.

Tuşlu Telefon IMEI nasıl öğrenebilirim?

Kullanmakta olduğunuz telefonunun IMEI (Seri) numarasını öğrenebilmeniz için cep telefonunuzda *#06# tuluna basmanız yeterlidir. Bazı cihazlarda ise bu tuşlamayı yaptıktan sonra arama tuşuna basmanız gerekebilir. Karşınıza 16 haneli IMEI numarası çıkacaktır.

Telefon IMEI gittiğini nasıl anlarız?

Bu hizmet ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup olmadığını, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak öğrenebilirsiniz. IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz.

Telefonumun IMEI nasıl öğrenirim?

Günümüz akıllı telefonlarında da eski telefonlarda olduğu gibi *#06# ile öğrenebilirsiniz. IMEI numarası cihazınızın seri numarasıdır. Telefonunuzun IMEI numarasını kimse ile paylaşmamanızda fayda var çünkü son yıllarda yurtdışından getirilen kaçak cihazlar IMEI kopyalama yöntemi ile sahte kayıt altına alınabiliyor.

Yeni IMEI nasıl alınır?

kimlik numarası ya da yabancı kimlik numarasına sahip olan kişiler, e-devlet kapısı üzerinden sisteme giriş yaparak, e-işlemler kısmından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu başlığı altında yer alan hizmetler bölümünden öncelikle cihazın kayıt hakkını sorgulaması, cihaz kayıt hakkı mevcutsa da IMEI kaydet alanındaki ...