Reiki seansı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Reiki seansı nasıl yapılır?
  2. Reiki nasıl bir şey?
  3. Reiki Uzaktan yapılır mı?
  4. Uzaktan reiki seansı nasıl yapılır?
  5. Reiki Uyumlama nedir?
  6. Çakralar gerçekten var mı?
  7. Aura bilimsel mi?
  8. Reiki 2 seviye nedir?

Reiki seansı nasıl yapılır?

Uygulayıcı kişinin bedenindeki temel çakra noktalarına nazikçe avuçlarını koyar ve Reiki enerjisi aktarır. Kişinin herhangi bir hastalığı var ise ek olarak hasta bölgeye de enerji aktarımı yapar. Seans yaklaşık olarak 1 saat – 1saat 3o dakika arası sürebilir.

Reiki nasıl bir şey?

Reiki Reiki (霊気, İngilizce telaffuz: [ˈreɪkiː]), 20.yüzyılın başında Japonya'da ortaya çıkan, enerji aktarımı ile ruhsal şifa vermeye dayalı olduğuna inanılan bir tekniktir. Rei "her yerde varolan", ki "ruhsal yaşam enerjisi" anlamına gelmektedir. Batıya "Evrensel Yaşam Enerjisi" olarak tercüme edilmiştir.

Reiki Uzaktan yapılır mı?

Reiki enerjisinde zaman ve mekan kavramı yoktur. (Reiki 2.Derecedeki bir kişi uzağa reiki gönderebilmektedir.) Uzaktan uyumlama ile yakından uyumlama arasında hiçbir fark yoktur.

Uzaktan reiki seansı nasıl yapılır?

Belirlediği alanda sessizce uzanır / oturur. Uygulayıcı kendi bulunduğu bölgede uzaktan size çalışmayı yapar. Kişinin herhangi bir hastalığı var ise belirtilmesi durumunda ek olarak hasta bölgeye de uzaktan enerji aktarımı yapar. Seans yaklaşık olarak 1 saat – 1saat 30 dakika arası sürebilir.

Reiki Uyumlama nedir?

Reiki uyumlama süreci 4 aşamadan oluşur. İlkinde, yani reiki 1 inisiyesinde, usta çakralarını açtıktan sonra bu uyumlamayı danışana yükler ve danışan 21 gün boyunca reiki şifa tekniğini yüklemeye başlar. 21 günün ardından usta ile bu konu tekrar konuşulur. Eğer kişi hazırsa reiki 2 inisiyesini alır.

Çakralar gerçekten var mı?

Günümüzde çakraların sayısı 7 olarak bilinse bile, metinler ve öğretilerde farklı sayılar mevcuttur. Kısacası, belirli bir çakra sistemi yoktur ve herkes farklı bir şekilde bunları öğretir, fakat bazı ortak özelliklere de sahiptirler. ... Çakralar fiziksel olmaktan çok süptildir, fakat fiziksel sağlığımızla ilişkilidir.

Aura bilimsel mi?

Aura terapinin geçerliliği bir yana, auralara inanmanın bilimsel bir temeli yoktur. ... Bilimsel destekten yoksun olmasına karşın pek çok hemşirelik programında öğretilmekte ve pek çok hastanede uygulanmaktadır. Gene de, şifa veren dokunuş kadar geçerli sayılan bir sürü başka aura terapi çeşidi vardır.

Reiki 2 seviye nedir?

SEVİYE REİKİ İkinci seviye "oku den" yani "gizli bilgi" denilen ve Reiki'yi tam anlamak içi gerekli olan önemli bir seviyedir. ... Burada üç boyutlu şifayı sağlayacak, her birisinin kendisine has anlamları ve titreşimleri bulunan üç sembol verilir.