Yılbaşı tatili kaç gün okul?

İçindekiler:

  1. Yılbaşı tatili kaç gün okul?
  2. Yılbaşında 4 gün yasak hangi günler?
  3. Sokağa çıkma yasağı ne zaman 4 gün?
  4. Yılbaşında sokağa çıkma yasağı kimler muaf?
  5. Hangi günler dışarı çıkma yasağı var?

Yılbaşı tatili kaç gün okul?

1 Ocak Yılbaşı 2021 Yılbaşı tatili ve hafta sonu tatili ile birlikte 3 gün tatil yapılabilecek.

Yılbaşında 4 gün yasak hangi günler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Sokağa çıkma sınırlaması 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den 4 Ocak Pazartesi saat 05.00'e kadar kesintisiz uygulanacak” dedi.

Sokağa çıkma yasağı ne zaman 4 gün?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı, 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den 4 Ocak Pazartesi saat 05.00'e kadar kesintisiz uygulanacak. Her sene renkli görüntülere sahne olan yılbaşı gecesi bu yıl corona virüs gölgesi altında gerçekleşecek. Yılbaşı günü ve sonrasını da kapsayan 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararı alındı.

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı kimler muaf?

Sokağa çıkma yasağı boyunca belirli saatlerde açık olacak market, manav, kuruyemişçi gibi işletmelerde çalışan kimseler yasaktan muaf olacak. Ayrıca kargo, eczane ve veteriner gibi işletmelerde çalışan kimseler de iş yerlerinden alacağı yazı ile sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak.

Hangi günler dışarı çıkma yasağı var?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...