Exen Coin nerenin para birimi?

İçindekiler:

  1. Exen Coin nerenin para birimi?
  2. 1 Exen Coin kaç dolar?
  3. Bitexen şirketi kime ait?
  4. Mehmet Fatih Bilgin kimdir?
  5. Exxen pay nedir?
  6. Bitexen ITÜ nün mü?
  7. Bitexen kac uyesi var?
  8. Mehmet Fatih Bilgin nereli?
  9. Exenp nedir?

Exen Coin nerenin para birimi?

Peki, Exen Coin nedir? Bitexen'in yerli kripto para birimi Exen Coin, son yıllarda popülaritesini artıran kripto paralar arasında hızlı yükselişi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

1 Exen Coin kaç dolar?

Exen Coin bu hafta düşüşte. Güncel fiyat, EXEN başına $2,226429.

Bitexen şirketi kime ait?

Bitexen dijital para borsası, Mehmet Fatih Bilgin, Murat Çelik, Ahmet Kürşat Duygulu, Mutlu Dağdelen isimli ortaklar tarafından tarihinde İstanbul Sarıyer'de İTÜ Arı Teknokent'te kuruldu.

Mehmet Fatih Bilgin kimdir?

Mehmet Fatih Bilgin, İTÜ Bilgisayar Mühendisliği programından mezun olduktan sonra yine İTÜ'de Coğrafi Bilimler Teknolojileri üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. ... Hala Abidos Bilişim Teknolojileri, BUNSAR ve Bitexen firmalarında yönetici olarak çalışmaktadır.

Exxen pay nedir?

Exenpay, kullanıcılar için özel tasarlanmış mobil uygulama arayüzü ile Türk Lirası ile ödeme gerçekleştirilmesini sağlar. Anlaşmalı işyerleri ile gerçekleştirilecek bu işlemler geleneksel ödeme sistemi iş modelleri ile karşılaştırıldığında birçok avantaja sahiptir.

Bitexen ITÜ nün mü?

Bitexen, Türkiye'de kurulu ve İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından geliştirilmiş, bir online dijital varlık alım satım platformudur.

Bitexen kac uyesi var?

CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Yönetim Kurulu Başkanı ise Kemal Cenk Erdem'dir. Bitexen kullanıcıları, Türk lirası ile 120'den fazla kripto para alıp satabilmektedir....Bitexen.
Sloganİster cepte, ister web'de, Bitcoin ve 100'den fazla altcoin Bitexen'de!
Kilit kişilerKemal Cenk Erdem, Yahya Tuğyan Erdem
Çalışan sayısı150-200
5 satır daha

Mehmet Fatih Bilgin nereli?

İstanbul Bakırköy'de doğdum.

Exenp nedir?

Kripto Paralar Exenpay, kullanıcılar için özel tasarlanmış mobil uygulama arayüzü ile Türk Lirası ile ödeme gerçekleştirilmesini sağlar. Anlaşmalı işyerleri ile gerçekleştirilecek bu işlemler geleneksel ödeme sistemi iş modelleri ile karşılaştırıldığında birçok avantaja sahiptir.