Usta eller Masalı Belgeseli nerede çekildi?

İçindekiler:

  1. Usta eller Masalı Belgeseli nerede çekildi?
  2. Usta eller masalı nerede çekildi Kayak?
  3. Usta eller masalı hangi il?
  4. Usta eller masalı mermer nerede çekildi?
  5. Su savaşları saat kaçta?
  6. Ipli kayak nerede yapılır?
  7. Su Savaşları Yeni Bölüm Hangi gün?
  8. Başçiftlik Kar Şenlikleri 2020 nerede?
  9. Başçiftlik Belediyesi hangi ile bağlı?
  10. Su savaşları ne zaman yayınlanacak?
  11. Hakan Girginer kimdir?

Usta eller Masalı Belgeseli nerede çekildi?

Belgesellerinin temeline insan hikayelerini alan TRT Belgesel, yeni bir yapım ile izleyici karşısına çıkıyor. Erciyes Dağı'nın eteğinde bulunan Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük'te, sazlıklar içindeki hayatları anlatan "Usta Eller Masalı", TRT Belgesel'de ekrana gelecek.

Usta eller masalı nerede çekildi Kayak?

⛷️ Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde varlığını sürdüren ipli kayak geleneğini yakından tanıyoruz. “Usta Eller Masalı“, tüm bölümleriyle trtizle.com'da.

Usta eller masalı hangi il?

Sivas'ta, işini büyük bir tutkuyla yapan Metin ile Ömer'in hikayesi...

Usta eller masalı mermer nerede çekildi?

ekibini Marmara İlçesi´nde konuk eden Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, TRT Belgesel ekranlarında beğeni ile izlenen bu program için Saraylar Mahallesi´nde bulunan Türkiye´nin ilk mermer fabrikasında bir çekim gerçekleştirerek sohbet ettiklerini söyledi.

Su savaşları saat kaçta?

Su Savaşları yeni bölümüyle bu Cumartesi 20.00'de @trtbelgesel'de.

Ipli kayak nerede yapılır?

Bin 450 rakımlı Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde vatandaşlar, gürgen ağacından yapılanipli kayak”la karın keyfini çıkarıyor. Başçiftlik ilçesinde Kokurdan, Çatalüstü ve Alaca tepelerinde kayak yapan vatandaşlar kullandıkları “ipli kayak” takımlarıyla ilginç görüntüler oluşturuyor.

Su Savaşları Yeni Bölüm Hangi gün?

Tanzanya'ya yetimhanenin su ihtiyacını karşılamak için giden ekip, yağmuru yerden yağdırmak için tüm sınırları zorlayacak. Su Savaşları yeni bölümüyle bu Cumartesi 20.00'de @trtbelgesel'de. Maceramız kaldığı yerden devam ediyor.

Başçiftlik Kar Şenlikleri 2020 nerede?

Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde düzenlenen Kar Şenliği'nin beşincisi gerçekleştirildi. Başçiftlik Belediyesi tarafından Karacaören Yaylası'nda düzenlenen şenliğe katılan vatandaşlar ipli kayak, kızak, tepsi, şambrel ve naylon gibi malzemelerle kayarak gönüllerince eğlendi.

Başçiftlik Belediyesi hangi ile bağlı?

Başçiftlik
İlçe
Türkiye'de yeri
ÜlkeTürkiye
İlTokat
16 satır daha

Su savaşları ne zaman yayınlanacak?

Sulama suyu bulamadıkları için kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Gambiya'nın Wellingara köylüleri, Çağlar ve Hakan'dan sürpriz bir istekte bulunuyor! "Su Savaşları" yeni bölümüyle 23 Şubat Pazar 20.00'de TRT Belgesel'de.

Hakan Girginer kimdir?

HAKAN GİRGİNER KİMDİR? 1962'de Ankara'da dünyaya gelen Hakan Girginer eğitim hayatına Ankara'da başladı. Üniversite eğitimine İstanbul Boğaziçi Üniversitesi'nde Turizm ve Otel Yöneticiliği Bölümü'nde devam etti. Meslek hayatına ise Alaska'da otel yöneticiliği ile başladı.