Bana gelen kargoyu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Bana gelen kargoyu nasıl öğrenebilirim?
  2. Sipariş numarası nasıl öğrenilir?
  3. Trendyol sipariş numarası nerede yazar?
  4. 12 haneli kargo numarası nedir?
  5. Aras kargomu nasıl takip edebilirim?
  6. Aras kargom ne zaman gelir?
  7. PTT barkod sorgulama nasıl yapılır?

Bana gelen kargoyu nasıl öğrenebilirim?

PTT şubelerinden gönderilen kargoları eğer elinizde takip numarası bulunuyorsa bununla takip edebilirsiniz. Takip numarasının bulunmadığı durumlarda ise 444 1 788 PTT müşteri hizmetleri numarasını arayarak isimden kargo sorgulama yapabilirsiniz.

Sipariş numarası nasıl öğrenilir?

Kargo takip numarasını öğrenmek için gönderi beklediğiniz şirketin şubesine başvurabilir veya müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinebilirsiniz. Durumların her ikisinde de yetkili kişi sizden kimlik ve adres bilgilerinizi isteyecektir. Doğrulamalar yapıldıktan sonra kargo takip numarasını öğrenmeniz mümkündür.

Trendyol sipariş numarası nerede yazar?

Gönderi Numaranızı bilmiyorsanız Trendyol'da oturum açtıktan sonra sırası ile; Hesabım > Siparişlerim > Sipariş Detayı sayfasına girerek Gönderi Numaranızı öğrenebilirsiniz. Gönderi Numaranızı öğrenmeniz için önce ürünlerinizin kargoya verilmiş olması gerekir.

12 haneli kargo numarası nedir?

Mng Kargo Takip sistemi ile yurtdışı ve yurt içi kargonuzun nerede olduğunu online ve anlık olarak öğrenebilirsiniz. Fatura seri ve no ile aramak için A000001 şeklinde giriş yapınız. Gönderi takip numarası 12 basamaktan oluşan bir rakam olmalıdır. Örnek olarak şeklinde sorgulama yapabilirsiniz.

Aras kargomu nasıl takip edebilirim?

Kargo takip işlemleriniz için arayacağınız çağrı merkezi'nin numarası dir. Aramanız sonucu iletişime geçeceğiniz müşteri temsilcisine kargo takip numaranız vermeniz durumunda sizi kargonuz hakkında bilgilendirecektir.

Aras kargom ne zaman gelir?

Aras Kargo genellikle 3 gün içinde kargoları teslim etmektedir. Tüm bilgilerin tam olması ve adresin yanlış olmaması durumunda bu süre aşılmaz. Ancak adres yanlış ise bu kargolar şubelerde muhafaza edilmektedir. 3 gün muhafaza süresi bulunan kargolar alıcı başvurusu ile alınabilmektedir.

PTT barkod sorgulama nasıl yapılır?

l İnternet üzerinden gonderitakip.ptt.gov.tr adresine gidin. l 13 haneli kargo barkod numarasını açılan pencerede gerekli boşluğa yazın. l Sağ tarafta mavi renkli kutuda yer alan "Sorgula" sekmesine tıklayın ve kargonuzla ilgili bilgileri görüntüleyin.