Anadolu Efes Barcelona maçı kaç kaç?

İçindekiler:

  1. Anadolu Efes Barcelona maçı kaç kaç?
  2. Anadolu Efes Barcelona hangi ülkede?
  3. Efes Barcelona kim kaç sayı attı?
  4. Fenerbahce kızılyıldız hangi kanalda?
  5. Anadolu Efes fener maçı hangi kanalda?
  6. Final Four Final Maçı Saat Kaçta?
  7. EuroLeague Final Maçı Ne Zaman?
  8. Anadolu Efes kim kaç sayı attı?
  9. Anadolu Efes ne kazandı?
  10. Anadolu Efes sponsoru kim?

Anadolu Efes Barcelona maçı kaç kaç?

THY Euroleague finalinde Anadolu Efes, İspanya ekibi Barcelona'yı 86-81 mağlup ederek organizasyonda 2020-2021 sezonunun şampiyonu oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Sertaç Şanlı'nın kazandırdığı 8 sayıyla etkili olan Anadolu Efes karşısında Davies ile 10 sayı bulan Barcelona, ilk çeyreği 22-15 önde tamamladı.

Anadolu Efes Barcelona hangi ülkede?

Ergin Ataman yönetiminde muhteşem bir sezonu geride bırakan Anadolu Efes, Euroleague'de 2020-2021 sezonunun en büyüğü olabilmek için sahaya çıkıyor. Anadolu Efes, Almanya'nın Köln kentinin ev sahipliği yaptığı Final-Four'da organizasyonunun şampiyonluk müsabakasında İspanya ekibi Barcelona ile kozlarını paylaşacak.

Efes Barcelona kim kaç sayı attı?

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague finalinde Barcelona'yı 86-81 yenerek, ilk şampiyonluğuna ulaştı. Anadolu Efes'in zaferinde, 25 sayı atan Sırp gard Vasilije Micic ile 21 sayıyla katkıda bulunan Shane Larkin önemli rol oynadı.

Fenerbahce kızılyıldız hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonunun ilk haftasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız mts'yi konuk edecek. Fenerbahçe Ülke Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Maçı beIN Sports 3 canlı yayınlayacak.

Anadolu Efes fener maçı hangi kanalda?

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Ligi play-off serisinin üçüncü maçı için yarın karşı karşıya gelecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.30'da başlayacak. Müsabaka Tivibu Spor ve TRT Spor'dan naklen yayımlanacak.

Final Four Final Maçı Saat Kaçta?

Lanxess Arena'da oynanacak final karşılaşması, TSİ 21.30'da başlayacak. Müsabaka beIN SPORTS Haber kanalından naklen yayımlanacak.

EuroLeague Final Maçı Ne Zaman?

THY Avrupa Ligi'nde 2020-2021 sezonunun şampiyonunu belirleyecek Dörtlü Final, Almanya'nın Köln şehrinde 28-30 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

Anadolu Efes kim kaç sayı attı?

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague finalinde Barcelona'yı 86-81 yenerek, ilk şampiyonluğuna ulaştı. Anadolu Efes'in zaferinde, 25 sayı atan Sırp gard Vasilije Micic ile 21 sayıyla katkıda bulunan Shane Larkin önemli rol oynadı.

Anadolu Efes ne kazandı?

Beaubois ve Buğrahan Tuncer'in basketleriyle yeniden farkı açan Anadolu Efes, maçı 93-66 kazanarak şampiyon oldu. Anadolu Efes'te Rodrigue Beaubois, 30 sayı ve 4 asistlik performansıyla galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Anadolu Efes sponsoru kim?

Anadolu Efes, yeni partnerlik anlaşmalarını hayata geçirerek basketbol ailesini büyütmeye devam ediyor. Yapılan yeni anlaşma uyarınca KONIX, Anadolu Efes Spor Kulübü'nün 2020-2021 sezonu resmi hijyen partneri oldu.