Metronun gerçek sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Metronun gerçek sahibi kim?
  2. Metro Turizm sahipleri kimdir?
  3. Metro Turizmi kim satın aldı?
  4. Galip Öztürk kaç çocugu var?
  5. Star Turizm kimin?
  6. Galip Öztürk kaç kardeş?
  7. Metro Turizm Ceo'su Kim?
  8. Nilüfer turizmi kim satın aldı?
  9. Intourist Hotel kimin?
  10. Metro Turizm sahibi kaç çocuğu var?
  11. Galip Öztürk'ün kardeşi kimdir?
  12. Fatma Öztürk hangi firmanın sahibi?
  13. Kontur Turizm kime ait?

Metronun gerçek sahibi kim?

Galip Öztürk (d. ; Ayvacık, Samsun), Gürcistan vatandaşı, Metro Şirketler Grubu'nun sahibi ve 2005'te kurulan "Türkiye Otobüsçüler Federasyonu"nun da kurucu başkanı. Kuvvet Köseoğlu cinayetindeki müebbet cezasının Yargıtay tarafından onandığını önceden öğrenerek 2018 yılında Gürcistan'a kaçmıştır.

Metro Turizm sahipleri kimdir?

Metro turizmin firari sahibi Galip Öztürk'ün Gürcistan'daki lüks ve bol çocuklu hayatı İngiliz gazeteleri tarafından ifşa edildi.

Metro Turizmi kim satın aldı?

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin iştiraki olan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş'nin yüzde 96'sı 21 milyon 120 bin TL bedelle Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye satıldı...

Galip Öztürk kaç çocugu var?

Çağla Öztürk Galip Öztürk/Çocukları

Star Turizm kimin?

Samsun'dan 13 yaşındayken İstanbul'a gelen Galip Öztürk Topkapı'da bir çay ocağında çalışmaya başladı. Kısa sürede zengin olmak isteyen Öztürk, elinde hiç otobüs olmamasına rağmen otogardan bir yazıhane kiralayarak 'Star Turizm' isimli firmayı kurdu.

Galip Öztürk kaç kardeş?

Talip Öztürk Halit Öztürk Galip Öztürk/Kardeşleri

Metro Turizm Ceo'su Kim?

Metro Holding CEO'su Fatih Öztürk, sektörün en önemli sorunlarından biri olan eğitimli personel eksikliğine de değinerek, personel eğitimi noktasında Türkiye'nin en zor sektörü içinde olduklarını belirtti.

Nilüfer turizmi kim satın aldı?

Hüseyin Kayapalı Biyografisi Nilüfer Turizm'in sahibi bursalı işadamı. Aynı zamanda bursa merkezli Kayapalı Holding'in de sahibi. Geçtigimiz yıl Erol Evcil'in gizli kasası olmak ve kara para aklamak suçlamalarıyla tutuklandı ve hala ceza evinde.

Intourist Hotel kimin?

Bir süre önce Gürcistan vatandaşı olduğunu açıklayan Metro Turizm'in sahibi firari iş adamı Galip Öztürk, Batum'da aldığı Hotel Intourist'i ve kumarhane işletmesini, kendisine ait MEPET adlı şirkete sattı.

Metro Turizm sahibi kaç çocuğu var?

İLK EŞTEN 9 ÇOCUĞU VAR Önceki eşinden toplam 9 çocuğu olan Galip Öztürk'ün Gürcistan veya Rusya'dan vatandaşlık almayı planladığı belirtildi.

Galip Öztürk'ün kardeşi kimdir?

Talip Öztürk Halit Öztürk Galip Öztürk/Kardeşleri

Fatma Öztürk hangi firmanın sahibi?

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve kızları Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk Göbülük ile Metro Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Kontur Turizm kime ait?

Merkezi Konya'da bulunan Kontur Turizm'in sahibi Faysal Karakuş ve kardeşi Barbaros Karakuş ile firmanın 3 görevlisi, Hollanda'da başlatılan ve yaklaşık 1 yıldır devam eden kara para soruşturması kapsamında gözaltına alındılar.