Instagram erişim kısıtlaması nasıl kaldırılır?

İçindekiler:

  1. Instagram erişim kısıtlaması nasıl kaldırılır?
  2. Instagram çalışmıyor ne yapmalıyım?
  3. Instagramda erişim engeli ne zaman kalkar?
  4. Instagram neden Acamiyorum?
  5. Instagramda neden Üzgünüz ancak bir sorun oluştu?

Instagram erişim kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Kısıtlama engelinin kaldırılması ile karşılaşıldığında ilk yapılması gereken Instagram üzerinden bizimle paylaş içeriğine başvurmaktır. Bu başvuru ile yönetici gerekli incelemeleri yapacaktır. Bu şekilde sorun çözülebilir. Eğer çözülmez ise ikinci yöntem takip limiti takılma engelini kaldırmaktır.

Instagram çalışmıyor ne yapmalıyım?

Instagram'ı tamamen kapatalım. Android cihazlarda Google Play Store'a girip, Instagram'ın en güncel sürümünü indirin. iOS cihazlar için ise App Store'dan Instagram'ın en güncel sürümüne ulaşabilirsiniz. Güncellemelerin yüklenmesinden sonra cihazınızı kapatıp tekrar açın. Instagram 'ın sorunsuz çalıştığını göreceksiniz.

Instagramda erişim engeli ne zaman kalkar?

Buna ek olarak bu hesaplar herhangi bir engelleme ile karşılaşmadığı zaman engelleri daha kolay bir şekilde kalkar. Bu süre hesaptan hesaba değişkenlik gösteren ortalama 18 saattir. Yani Instagram tarafından verilen takip ve beğeni engelini kaldırmak için 18 saatlik bir bekleme süresi gerekir.

Instagram neden Acamiyorum?

Eğer Instagram hesabı açamıyorum diyorsanız, bunun ilk sebebi internetiniz olabilir. Zira bazen internet var gibi görülse de bir problem olabilir ya da sinyal zayıflığı yaşanabilir. Dolayısıyla modemin reset tuşunu kullanarak kapatıp-açmak, bir çözüm sunabilir.

Instagramda neden Üzgünüz ancak bir sorun oluştu?

Daha önce de belirttiğimiz gibi, bu hatanın %90 kaynağı Instagram'ın kendisidir ve sizinle bir alakası yok. instagram.com adresine girerek, hesabınıza giriş yapın. Ayarlar kısmından hesabınızı dondurun. 4-5 saat sonrasında hesabınıza Mobil Uygulama (Instagram) üzerinden giriş yaparak aktif edin.