2021 de Aslan burçlarını neler bekliyor?

İçindekiler:

  1. 2021 de Aslan burçlarını neler bekliyor?
  2. Kadın Aslan burcunun özellikleri nedir?
  3. Aslan Burcunun Özellikleri Neler?
  4. 2021 yılında Akrep burçları neler bekliyor?
  5. Aslan burcu kadını hangi burç erkeğiyle evlenmeli?
  6. 2021 Akrep dolunayı ne zaman?

2021 de Aslan burçlarını neler bekliyor?

Aslan burcunu 2021'de neler bekliyor? Bu yıl kararlarınıza olan inancınızın çok güçlü olacağı bir yıl. Bazı radikal kararlar almanız ve aynı zamanda kendinizi olmanız gerekecektir. Özellikle ilişkiler konusunda derin bağlar kuracağınız ve sevgiyi çok güçlü hissedeceğiniz özel bir yıl içinde olacaksınız.

Kadın Aslan burcunun özellikleri nedir?

Aslan burcu kadınlarının genellikle orta boyludur. Aslan burcu kadını, birden fazla olumlu özelliğe sahiptir. Bunlar arasında; girişimci ruhlu olması, heyecanlı bir yapısının bulunması ve yaratıcı olması ön plandadır. Tutkulu, iyimser ve sadık olan aslan burcu kadınları, karşındakine çok değer verir.

Aslan Burcunun Özellikleri Neler?

İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir. Ona karşı hatalı davransanız bile, size olgun bir şekilde tepki verir. Fakat; Sabrı taştıktan sonra, dürüst ve mert, gerektiğinde sert bir şekilde tavır gösterir.

2021 yılında Akrep burçları neler bekliyor?

Bu yıl daha ılımlı ve normal seyrinde ilerleyecek ilişkilere sahip olacaksınız. Güzel haberler alacaksınız ve sevgi dolu zamanlar geçireceksiniz. Bazı, yeni ve sürpriz ortaklıklara, iş birliklerine karşı hazırlıklı olun. Beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan burcu kadını hangi burç erkeğiyle evlenmeli?

Aslan-Yay=Çok eğlendirici bir aşk ilişkisi ve mutlu bir evlilik olasıdır. Aslan-Oğlak=Kısa ve hoş bir ilişkidir ama evlilikte sorunlar çıkacaktır. Aslan-Kova=Geçici bir tutku beraberliği ama zor bir hayat arkadaşlığı gözükmektedir. Aslan-Balık=Çok zor yürüyen bir aşk ilişkisi ve mutsuz ve zorlu bir evlilik çıkabilir.

2021 Akrep dolunayı ne zaman?

27 Nisan 2021, AKREP Burcu'nda DOLUNAY; Görünürde Her Şey Kontrol Altında Sanırken… – Juno Astroloji.