BtcTurk hesabı nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. BtcTurk hesabı nasıl silinir?
  2. BtcTurk Hesabı Nasıl Açılır?
  3. Papara hesabı nasıl silinir?
  4. Papara iptal edilir mi?
  5. Papara hesabı ücretli mi?

BtcTurk hesabı nasıl silinir?

BTCTURK üzerinde bulunan hesaplarınızı silmek için destek@btcturk.com adresi üstünde BTCTURK hesabınızı silmek istediğinize dair mail atarak bu konuda sistem çalışanlarının sizlere yardımcı olacağını söyleyebilirim.

BtcTurk Hesabı Nasıl Açılır?

BtcTurk'e üye olmak için https://www.btcturk.com adresine giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki Yeni Üyelik butonuna basarak üyelik formuna ulaşabilirsiniz.
  1. Üyelik formunda tüm alanları doldurmanız zorunludur. ...
  2. Bilgilerinizi girdikten sonra üyeliğinizi başlatabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Papara hesabı nasıl silinir?

Papara hesabına kayıtlı cep telefonundan çağrı merkezimizi arayarak hesabının kapatılmasını talep edebilirsin. Eğer hesabında bakiyen varsa hesabın kapatılmadan önce bakiyeni çekmen ya da harcaman gerekmektedir.

Papara iptal edilir mi?

Kartını iptal etmek istiyorsan; Papara hesabına giriş yap. Papara Card sayfasından ”Kartı İptal Et” seçeneğine tıklayıp onay verdikten sonra kartın iptal edilecektir.

Papara hesabı ücretli mi?

Hesap açılışı ve kullanım ücreti Papara hesabını saniyeler içerisinde açıp ücretsiz kullanmaya başlayabilirsin. Papara hesaplarına para transferi Papara hesabından başka bir Papara hesabına para göndermek her zaman ücretsiz. ... İlk 500 TL 5 işlem sonrasıÜcretsiz para çekme hakkını toplam 5 işlemde kullanabilirsin.