Kedi scooter kaç TL?

İçindekiler:

  1. Kedi scooter kaç TL?
  2. Elektrikli scooter kiralama kaç TL?
  3. Martı Scooter kaç lira?
  4. Scooter yokuş çıkar mı?
  5. Martı scooter hangi marka?
  6. Palm scooter hangi marka?

Kedi scooter kaç TL?

Nispeten uygun fiyatlı bir alternatif sunan Kedi Scooters girişiminin fiyatlarına gelecek olursak elektrikli scooterların başlangıç fiyatı 1,75, elektrikli bisikletlerin başlangıç fiyatı ise 2,99 TL.

Elektrikli scooter kiralama kaç TL?

Uygulamada ilk fiyat belirlemesi yolculuğa başlamak için 3 TL ve 1 dakika için 0,75 TL'ydi. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Yapılan düzenlemenin ardından 10 dakikalık Martı yolculuğu 7,89 TL oldu.

Martı Scooter kaç lira?

Martı Scooter Kiralama Fiyatları 2021 yılında yolculuğa başlamak 1,99 TL , kullandığınız her bir dakika için 0,79 TL olarak ücretlendiriliyor.

Scooter yokuş çıkar mı?

Bugün artık 20 derecelik yokuşlara tırmanabilen scooter'lar mevcut. Burada da 15 derecenin altına düşmezseniz, yokuşlarda ortalama 13 kilogramlık scooter'ınızı yokuş yukarı elinizde taşıma derdinden kurtulmuş olursunuz. Çok dik yokuşlarda ise yapacak bir şey yok maalesef.

Martı scooter hangi marka?

Martı Scooter Filosu Hangi Araçlardan Oluşuyor? Martı'nın filosu neredeyse tamamen yerli üretim olan Anadolu 1 modelinden oluşuyor. Martı ilk çıktığında Segway ES1 ve Xiaomi M365 kullanıyordu. Anadolu 1 ise Martı mühendislerinin kendi tasarımı.

Palm scooter hangi marka?

Yerli elektrikli scooter girişimi PALM, Dubai merkezli Fenix tarafından 5 milyon dolara satın alındı