Netflix interaktif film nedir?

İçindekiler:

  1. Netflix interaktif film nedir?
  2. Interaktif film ne demek?
  3. Interaktif içerik nedir?
  4. Etkileşimli içerik nedir?
  5. Geleneksel pazarlama ne demek?

Netflix interaktif film nedir?

İnteraktif içerikler, Netflix deneyiminiz için sunulan eğlenceli bir yoldur. Her bir içerikte, karakterler adına tercihler yapar ve hikâyeyi siz yönlendirirsiniz. Her bir tercih farklı bir maceraya kapı açar, böylece tekrar tekrar izleyebilir ve her defasında yeni bir hikâye görebilirsiniz.

Interaktif film ne demek?

İnteraktif video/filmlerde ise izleyici ve içerik birlikte hareket etme şansı yakalar. Çeşitli araçlar kullanılarak izleyiciyi, içeriğin sahip olduğu hikaye üzerinde belli bir düzeyde söz sahibi konumuna getirilir.

Interaktif içerik nedir?

Temel olarak tanımlamak gerekirse interaktif içerik, okuyucu ya da izleyicinin, okuma ve izlemenin ötesinde katılımını sağlayan bir içerik türüdür. Oldukça yaygın olarak kullanılan interaktif içeriklerden bazılarını, değerlendirmeler, yarışmalar, mini testler ve infografikler olarak sıralayabiliriz.

Etkileşimli içerik nedir?

Etkileşimli içerik; yüksek etkileşime sahip online mecrada yer alan yazı, fotoğraf, video, grafik gibi tüm unsurları kapsayan dijital veridir. Etkileşimli içerik dolaşımda bulunan ve kullanıcılarla hızlı şekilde bağ kuran içeriklere verilen yeni nesil bir tanımlamadır.

Geleneksel pazarlama ne demek?

Geleneksel pazarlama, genel anlamı itibarıyla ele alınacak olursa kitle pazarlaması(1) olarak adlandırılabilir. Televizyon, radyo, gazete, broşürler ve reklam panoları ve benzeri yöntemlerle geniş kitlelere ulaşan araçlar sayesinde yürütülen reklam faaliyetlerini kapsar.