Müdür yardımcısının görevleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Müdür yardımcısının görevleri nelerdir?
  2. Okulun idari işlerine yardımcı olan kimdir?
  3. Yönetici kaç saat derse girer?
  4. Okul müdürünün maaşı kaç lira?
  5. Yardımcı müdür nedir?
  6. Müdür yardımcıları haftada kaç saat ek ders alır?
  7. Belletmenlik kaç saat ek ders?
  8. Okul müdürü kaç saat derse girer 2020?

Müdür yardımcısının görevleri nelerdir?

Müdür yardımcısı; okulun her türlü eğitim, yönetim, yazışma eğitici etkinlikler, güvenlik, beslenme, bakım, koruma, temizlik, düzen, halkla ilişkiler gibi işleriyle ilgili olarak okul müdürü tarafından verilen görevleri yapar.

Okulun idari işlerine yardımcı olan kimdir?

Müdür yardımcısı: Yönetim işleri söz konusu olduğunda müdüre yardım eden kişidir. Müdürün yetişemediği yerlerde ona yardımcı olur ve gerekli işlerin tamamlanmasına destek sağlar. Temizlik görevlisi: Okulun temizlik ve bakım işleri ile ilgilenen kişidir.

Yönetici kaç saat derse girer?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapanve önceden 6 saat derse giren müdür ve müdür başyardımcıları ten itibaren 2 saatten az olmamak üzere 6 saate kadar derse girecekler.

Okul müdürünün maaşı kaç lira?

Okul müdürleri göreve ilk başladıkları anda lira maaş alırlar. Bu maaş ile göreve başlayan okul müdürleri deneyim ve tecrübe kazandıkça ortalama lira maaş alırlar. Görevlerinde hızla ilerleyen okul müdürleri ilerleyen zamanlarda lira maaş alma imkanına sahip olurlar.

Yardımcı müdür nedir?

Müdür Yardımcısı, bir kurumun verimliliğini arttırmak, kurallara ve yönetmeliklere uygunluğunu sağlamak için departman yöneticisine yardımcı olmakla görevlidir.

Müdür yardımcıları haftada kaç saat ek ders alır?

Buna göre, 2018 Ocak ayından itibaren 20 saat alan ilkokul müdürleri 24 saat ek ders alacak, ortaokul müdürleri 24 saat ana sınıfı olan ortaokullarda müdürler 26 saat ek ders, 20 saat ek ders alan lise müdürleri de 24 saat ek ders alacak. 18 saat ek ders alan Müdür yardımcıları ise 19 saat ek ders alacak.

Belletmenlik kaç saat ek ders?

MADDE 13- (1) Yatılı ve pansiyonlu okullarda öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim-öğretim ve benzeri hizmetlerinin yürütülmesinde belletici olarak görevlendirilen öğretmenlere her belleticilik görevi için 4 saat ek ders ücreti ödenir.

Okul müdürü kaç saat derse girer 2020?

MADDE 6- (1) Kapsama dâhil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli olup, aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; a) Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate, b) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 15 saate, c) Atölye ve laboratuvar ...