Ikinci Instagram hesabı nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. Ikinci Instagram hesabı nasıl silinir?
  2. Çoklu hesap nasıl kaldırılır?
  3. Hesap silme instagram nasıl kapatılır?
  4. Instagramda Kullanılmayan hesaplar nasıl kapatılır?

Ikinci Instagram hesabı nasıl silinir?

Instagram profilinin üst kısmında yer alan kullanıcı adına tıklayarak silmek istediğiniz ek hesabı seçiniz. Sağ üst kısımda yer alan üç çizgili butona tıklayınız. Karşınıza gelen pencerede 'ayarlar' sekmesine geçiniz. Bu sekmenin en altında 'hesabından çıkış yap' butonuna tıklayınız.

Çoklu hesap nasıl kaldırılır?

- Silmek istenilen hesaba giriş yapılmalıdır. - Daha sonra profilden sağ üst kısımda yer alan ayarlar sekmesine tıklanmalıdır. - Burada çoklu hesabın altında giriş bilgileri kısmı bulunmaktadır. - Kaldırmak istenilen hesabın yanında yer alan üç noktaya tıklanması gerekir.

Hesap silme instagram nasıl kapatılır?

Kullanıcı adınızın yanında yer alan “Ayarlar” seçeneğini tıklayınız. karşınıza çıkan ekranda sol üstte yer alan profili düzenle seçeneğini seçin ve sayfanın sonunda yer alan hesap silme sekmesine tıklayarak hesap silme nedeninizi belirttikten sonra şifrenizi girip, 'hesabı kalıcı olarak sil' butonuna tıklayın.

Instagramda Kullanılmayan hesaplar nasıl kapatılır?

Ya da kendiniz direkt olarak hesabı kapatmak istiyorsanız “help.instagram.com” adresinden ilgili formu doldurarak süreyi beklemeden kendiniz hesabınızı kapatabilirsiniz.