Pozisyonları 77 Pozisyonu nedir?

İçindekiler:

  1. Pozisyonları 77 Pozisyonu nedir?
  2. Şelale pozisyonu nedir?
  3. Kelebek pozisyonu hangisi?
  4. Ilişkiyi daha zevkli hale getirmek için neler yapabiliriz?
  5. Malak pozisyonu nedir?
  6. 46 Pozisyonu nedir?
  7. 64 Hangi Pozisyon?

Pozisyonları 77 Pozisyonu nedir?

Sevgilinizle kaşık şeklinde birbirinize sarıldıktan sonr cinsel ilişkiye girmeyi ifade eden 77 pozisyonu, hem partnerinizin güçlü kollarında olmanın verdiği güven duygusunu hem de az sonra gelecek zevk ritimlerini eş zamanlı yaşatarak size çifte mutluluk sağlıyor.

Şelale pozisyonu nedir?

Erkek bir sandalyeye oturur, kadın da onun kucağına yerleşir. Penatrasyon sağlandıktan sonra kadın geriye yaslanır ve bacaklarını erkeğin beline dolar. Esneklik isteyen bu pozisyon tehlikeli olabileceği için dikkat edilmesi gerekir.

Kelebek pozisyonu hangisi?

Kadın alçak bir masanın üzerine, kalçası masanın kenarına gelecek şekilde uzanır. Erkek kadının önünde dikilir ve elleriyle kalçasını kaldırarak bacaklarını omzuna atmasını sağlar. Kadın da elleriyle masayı tutarak dengesini sağlar.

Ilişkiyi daha zevkli hale getirmek için neler yapabiliriz?

Seksten zevk almanın 10 yolu
  1. CİNSELLİĞE GİYİNİKKEN BAŞLAYIN. ...
  2. SEKSİ AYRICALIKLI BİR DURUM GİBİ ALGILAMAYIN. ...
  3. CİNSELLİKTE “BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİNDİR KURALINI UNUTUN” ...
  4. PARTNERİNİZİN YALNIZ KALDIĞI ANLARI YAKALAYIN. ...
  5. FANTEZİ KURUN. ...
  6. KAVGALI SEVİŞMEYİN. ...
  7. AKLINIZLA SEVİŞİN. ...
  8. DUYGULARINIZI PAYLAŞIN.
Daha fazla öğe...•BE

Malak pozisyonu nedir?

feminist hatun tiplerin pek sicak bakmadigi, paralel cihete gitmedigi bir pozisyondur. cunku bu pozisyon cinsel munasebette bulunma pozisyonlarinda kadini en ihmal eden, en di$layan pozisyondur.

46 Pozisyonu nedir?

Kadın başının altına bir yastık koyarak, erkeğin bacaklarının arasına sırtüstü uzanır ve bacaklarını erkeğin omzuna koyar. Bu pozisyonda erkek ve kadın kontrolü birlikte sağlar.

64 Hangi Pozisyon?

Kadın yüksek bir masanın kenarına oturur, geriye doğru yaslanıp ellerini de arkasına koyarak güç alır. Erkek ayakta durur ve kadın ayaklarını beline dolar, penatrasyon bu şekilde gerçekleşir. Çift yüz yüze baktığı için yakınlık sağlamak daha kolaydır.