Mabel Matiz kimdir nerelidir?

İçindekiler:

  1. Mabel Matiz kimdir nerelidir?
  2. Mabel Matiz ne tür şarkı söyler?
  3. Mabel Matiz gel söz müzik kime ait?
  4. Toy nerede çekildi Mabel Matiz?
  5. Toy klibi nerede çekildi Mabel Matiz?

Mabel Matiz kimdir nerelidir?

Mabel Matiz, kimlikteki adıyla Fatih Karaca, 31 Ağustos 1985'te Mersin'in Erdemli ilçesinin Tömük kasabasında ev hanımı Maya Karaca ile tır şoförü ve Kıbrıs Gazisi Ali Karaca'nın ilk çocuğu olarak dünyaya geldi.

Mabel Matiz ne tür şarkı söyler?

Mabel Matiz
TarzlarPop
ÇalgılarGitar
Etkin yıllar2011-günümüz
Müzik şirketiEsen · DMC · Zoom
10 satır daha

Mabel Matiz gel söz müzik kime ait?

Programda şarkılarını canlı okuyan Mabel Matiz listeleri alt üst eden Sarışın şarkısını kime yazdığını itiraf etti. Mabel ” her şarkımın bir hikayesi var. Gel, gerçek aşkı bulmak için evrene yolladığım bir mesajdı ve bu şarkı gerçek oldu. Sarışın'ı ise bu şarkıyla bulduğum gerçek aşkım için yazdım.

Toy nerede çekildi Mabel Matiz?

Şarkıcı Mabel Matiz 'Toy' şarkısında, Anadolu deyişlerinin saflığını, yoğun 808 ve distorted seslerle birleştirerek, pop temasına yeni bir boyut kazandırdı. Kayaköy ve Patara gibi Türkiye'nin önemli kültürel miras noktalarında klip çeken Matiz'e klipte dansçı kızlar eşlik etti.

Toy klibi nerede çekildi Mabel Matiz?

16 Ekim'de 'Toy' isimli yeni şarkısını yayınlayan Mabel Matiz'in dans ekibi sosyal medyadan isyan etti. Kayaköy ve Patara'da çekilen klip boyunca aç ve susuz kaldıklarını açıklayan ekip, "Barınma, beslenme, hijyen ve can güvenliği gibi temel ihtiyaçlarımız karşılanmadan sigortasız 55 saatlik mesai yaptırıldık.