Predictor testi ne zaman yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Predictor testi ne zaman yapılmalı?
  2. Predictor Express kaç TL?
  3. Predictor Express nasıl kullanılır?
  4. Predictor adetten önce sonuç verir mi?
  5. Hassas gebelik testi ne zaman yapılır?
  6. Predictor Express erken gebelik testi mi?

Predictor testi ne zaman yapılmalı?

TEST NE ZAMAN YAPILMALI? Predictor® Early ile adet gecikmesinin 6 gün öncesine kadar test yapabilirsiniz. TEST BAŞLANGICI Predictor® Early, yapılan laboratuvar çalışmalarına göre, beklenen adet gününden itibaren ™'un üzerinde doğruluk gösterir.

Predictor Express kaç TL?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 19,85 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 13,00 TLŞu Andaki Fiyat: 13,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

Predictor Express nasıl kullanılır?

EXPRESS TEST
  1. ADIM TESTİ UYGULAYIN. Testi idrar akışı sırasında uygulayın. 2. VEYA Temiz, kuru bir kaba bir miktar idrar örneği alın. ...
  2. ADIM 1 DAKİKA BEKLEYİN. Kapağı geri takın ve çubuğu gösterge penceresi üste gelecek şekilde düz bir yüzeye koyun. Sonucu okumadan önce 1 dakika bekleyin.
  3. ADIM SONUCUNUZU OKUYUN. HAMİLE.

Predictor adetten önce sonuç verir mi?

Predictor. Predictor Early, gebeliği adet gecikmesinden 6 gün öncesinde tespit edebilir. Kadının idrarında 12.5 mIU/ml'lik veya daha yüksek bir hCG seviyesi mevcutsa, %99'un üzerinde doğru sonuç verir.

Hassas gebelik testi ne zaman yapılır?

ERKEN GEBELİK TESTİ NE ZAMAN YAPILMALIDIR? Beklenen adet döneminden en erken 1 hafta önce veya şüphelenilen cinsel ilişkiden en erken 1 hafta sonra test yapılabilir. Kan testi en güvenilir sonucu verir. İdrar tahlillerinin yanlış sonuç verme ihtimali yüksektir.

Predictor Express erken gebelik testi mi?

Predictor express gebelik testi beklenen adet gününden itibaren hamile olup olmadığını en hızlı şekilde öğrenmek isteyen kadınlar içindir. Başka hiçbir ürün beklenen adet gününden itibaren yalnızca 1 dakika içinde sonuç vermez. Beklenen adet gününden itibaren %99'un üzerinde doğruluk oranı.