75B sütyen hangi beden?

İçindekiler:

  1. 75B sütyen hangi beden?
  2. Sütyende harfler ne demek?
  3. Hangi sütyeni Kullanmaliyim?
  4. Sütyen beden ölçüsü ABC ne demek?
  5. 32C hangi beden?
  6. Kuplu sütyen ne demek?
  7. Pop up sütyen ne demek?
  8. En küçük beden kaç?
  9. Ideal sütyen ölçüsü nedir?
  10. Lifting sütyen nedir?
  11. Push up Bralet ne demek?
  12. Lotus sütyen ne demek?
  13. Lotus Lace sütyen ne demek?
  14. Cocktail sütyen nedir?
  15. Lotus Velvet sütyen nedir?
  16. Push up tayt özelliği nedir?
  17. Dolgusuz sütyen ne demek?
  18. Balenli destekli sütyen ne demek?
  19. Destekli desteksiz sütyen nedir?
  20. Emzirme sütyeni balenli mi Balensiz mi?
  21. Bloom sütyen nedir?
  22. Balenli demek ne demek?
  23. Uyku sütyeni nedir?
  24. Balconette sütyen ne demek?
  25. Lace sütyen ne demek?

75B sütyen hangi beden?

Fark Cup ölçüsü Örneğin meme altı çevrenizin 73 cm, meme üstü çevrenizin 86 cm olduğunu varsayalim. İki ölçü arasındakı fark 11 cm olduğundan cup ölçünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçünüz 75B'dir. Eğer sütyende cup belirtilmemişse B olarak düşünülebilir.

Sütyende harfler ne demek?

Sütyen modelleri üzerindeki sayılar ve harfler sütyeninizin ölçü değerini gösterir. A – B – C ve D diye devam eden harfsel değerler sütyen kap ölçünüzü, 75 – 80 – 85 – 90 diye devam eden rakamsal değerler ise sütyen beden ölçünüzü gösterir.

Hangi sütyeni Kullanmaliyim?

Eğer büyük ve dolgun göğüs yapısına sahip iseniz, sütyen alırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta göğüslerinizin tam boyutunda sütyen almanızdır. Haricinde destekli sütyenlerden kaçınmalısınız. Göğüsleriniz büyük olduğundan toparlayıcı ve kapatıcı etkisi olan sütyenler tercih etmelisiniz.

Sütyen beden ölçüsü ABC ne demek?

en küçük kup ölçüsü de a oluyor. eli doldurmuyor yani. a-b-c-d diye giden kup ölçülerinde a en küçük d en büyük meme demek.

32C hangi beden?

Uluslararası Sütyen Beden Ölçüleri Tablosu
Sütyen Ölçü ve Beden Tablosu
AmerikaİngiltereFransa
32A32B85B
32B32C85C
32C32D85D

Kuplu sütyen ne demek?

Göğüs altı çevresi santimetre cinsinden ölçülür. Bu ölçü sütyen ölçülerinden birini verir ve beşerli olarak kısaltılır. (örneğin 75, 80, 85). Harfler ise kup olarak adlandırılan göğüs büyüklüğünü belirler.

Pop up sütyen ne demek?

Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.

En küçük beden kaç?

Yukarıda verdiğimiz gibi “Small” (Kısaltması S) en küçük bedendir. “Medium” (Kısaltması M” orta bedendir. “Large” (Kısaltması L) en geniş bedendir.

Ideal sütyen ölçüsü nedir?

Göğüs kafesi çevresi 75-80 vb veya inç ölçüsüyle 32-34 vb şeklinde giderken aynı zamanda A, B, C, D, E, F gibi cup büyüklükleri vardır. Yani örneğin 80 beden bir sütyenin 80A, 80B, 80C gibi değişik cup bedeni olan alt tipleri vardır. Aslında ideal olanı budur.

Lifting sütyen nedir?

Lifting sütyen: Göğüsleri alt kısmından destekleyip kaldıran sütyen modeli. Push-up sütyenlerle arasında ufak bir fark var. Push up sütyenler daha dolgun görünüm verirken, lifting sütyenler göğüs kütlenizi daha iyi göstermeyi hedefler.

Push up Bralet ne demek?

Sütyenin, alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle, push up ve dolgulu sütyen adı ile de bilinir. ... Yakın zamanlara kadar destekli sütyenler, göğsü ancak 1 beden kadar daha büyük görünüme ulaştırıyordu.

Lotus sütyen ne demek?

Penti lotus sütyen her kadına hitap eden kullanışlı bir iç giyim ürünüdür. Lotus sütyen sahip olduğu mükemmel dik tutma etkisi ile göğüslere harika bir form verir. Sütyenin straplez bir kesimi vardır. Bu kesimi ile dekolteli bluz ve elbiselerin altında da rahatlıkla kullanılabilir.

Lotus Lace sütyen ne demek?

Penti Lotus Lace Sütyen güzel ve alımlı bir görünümü zarafetle buluşturur. ... Dolgusuz bir sütyendir ancak Penti'nin özel tasarımı ile dolgusuz olmasına rağmen dik tutma özelliği vardır. Göğüsleri kaldırır ve olduğundan daha dik gösterir.

Cocktail sütyen nedir?

Cocktail sütyen tamamen dikişsizdir ve göğüslere iyi form verir. Straplez kesimli olan sütyenin silikon bantları kaymayı önler ve bu sayede askısız da kullabilirsiniz. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. ... Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.

Lotus Velvet sütyen nedir?

Lotus Velvet Sütyen yumuşak dokusu, zarif rengi ve dikkat çeken özellikleri ile vazgeçilmez sütyen modelleri arasında yer alıyor. ... Farklı beden ve cup seçeneklerine sahip olan Lotus Velvet Sütyen modeli lifting özelliği ile göğüslerin olduğundan daha dik ve hoş gözükmesini sağlıyor.

Push up tayt özelliği nedir?

Push Up Taytın Özelliği Nedir ? Tabi ki toparlayıcı olması ve kaliteli kumaşı sayesin de uzun yıllar rahatlıkla kullanma olasılığı sağlamasıdır. Push Up Tayt ile fit görünüşün sağlanmasının yanı sıra toparlayıcı etkisi de bulunmaktadır.

Dolgusuz sütyen ne demek?

Peki, "neden büyük göğüslü kadınlar dolgusuz sütyen kullanmalı ve desteksiz sütyen nedir" dersiniz, hemen yanıtlayalım. Sütyenlerin içinde göğüsleri desteklemek ve daha dolgun göstermek için süngerler bulunur. Desteksiz sütyen, göğüs kalıplarının içinde bu süngerin belirgin şekilde olmadığı sütyen modelidir.

Balenli destekli sütyen ne demek?

Demir veya plastik gibi çubuklarla alt kısmı çevrelenmiş sütyen modelleri 'ne balenli sütyen denir . Balenli sütyenin en çok kullanıldığı türlerin başında Toparlayıcı sütyen modelleri gelmektedir. ... balenler sayesinde göğüsleri daha iyi toparlayak daha toplu ve dik görünmesini sağlar.

Destekli desteksiz sütyen nedir?

Destekli ve desteksiz sütyen farkı Destekli sütyen adı üstünde göğüsleri destekleyen, kup bedenini daha büyük gösteren sütyendir. ... Böylece göğsü kavrayıp kaldırabiliyor. Desteksiz sütyen nedir derseniz dümdüz olan tüm sütyenlerin hepsi desteksizdir. Balenli, süngerli bile olabilir.

Emzirme sütyeni balenli mi Balensiz mi?

Emzirme sütyenleri balensiz olduğu için son derece rahattır. Göğüslerinizi balen olmadan destekler. ... Emzirme sütyenlerinin içinde bu bölgeyi rahat tutmak sütyenin iç bölümü veya tamamı pamuklu kumaş ile kaplıdır.

Bloom sütyen nedir?

Bloom Sütyen, dik tutma etkili lifting özelliği ile göğüslerini alt kısmından destekleyip kaldırarak daha dolgun bir görünüm kazandırır. Kapların üzerinde bulunan dantel dokuya hakim olan motifler, Bloom Sütyen'e asil bir hava katar.

Balenli demek ne demek?

Balensiz sütyenler ise adı üzerinde balenliler gibi telden bir desteğe sahip değildir. Toparlayıcı özelliğe sahip olması için balensiz sütyenlerin sağlam ve iyi bir kumaştan üretilmiş olması gerekir.

Uyku sütyeni nedir?

Uyku sütyenleri başlangıçta göğüs ya da vücudunun üst bölgesinden tıbbi sebeplerle operasyon geçiren kadınlar için üretilmişti. ... Uzmanlar; göğüslerin sarkmasını engellemek ve daha şekilli bir hal almasını sağlamak için kadınların gece yatarken sütyen takmalarının gerekli olduğunu belirtmektedirler.

Balconette sütyen ne demek?

Balkonet sütyenler, göğüslerin üst yarısını açıkta bırakan ve dış omuzlara doğru konumlandırılmış geniş aralıklı askılara sahip sütyenlerdir.

Lace sütyen ne demek?

AÇIKLAMA. Daha şık, çekici ve doğal bir görünüm istiyorsan Laluce Lace Sütyen tam senlik! Laluce Lace Sütyen, lifting özelliği sayesinde göğüsleri alt kısımlardan destekleyerek yukarı kaldırır ve hacimli bir görünüm oluşturur. Balenli yapısıyla göğüslerinin daha dik ve güzel görünmelerini sağlar.