Steam Cüzdan ile nasıl oyun alınır?

İçindekiler:

  1. Steam Cüzdan ile nasıl oyun alınır?
  2. Steam Cüzdan Nasıl Kullanılır?
  3. Steam hediye nerede?
  4. Steam oyun ödünç alma nedir?
  5. Steam Cüzdanı ne işe yarar?
  6. Steam Cüzdan kodunu nerede bulabilirim?
  7. Steam arkadaş kodu nerede?
  8. GeForce Now Steam nasıl bağlanır?

Steam Cüzdan ile nasıl oyun alınır?

Steam Wallet'e para yükleyerek burada mevcut bakiye ile alışveriş yapabilirsiniz....Steam'den oyun satın almak
  1. Steam'de oyun satın alma:
  2. Steam Store'dan istediğiniz oyunu seçin.
  3. Oyunu sepetinize ekleyin.
  4. Daha sonrasında kendiniz için veya hediye olarak oyunu satın alabilirsiniz.
BE

Steam Cüzdan Nasıl Kullanılır?

Satın almış olduğun Steam Cüzdan Kodu'nu, platform üzerinden hesabına tanımladıktan sonra kullanmaya başlayabilirsin. Bunun için önce Steam platformuna giriş yapmalısın. Giriş yaptıktan sonra, sayfanın üst tarafında yer alan menüdeki “Oyunlar” başlığı içerisindeki “Steam Cüzdan Kodu Kullan” seçeneğine tıklamalısın.

Steam hediye nerede?

Steam uygulamasında sağ üst köşedeki Bildirimler kısmında hediye olarak görünecektir.

Steam oyun ödünç alma nedir?

Steam Aile Kütüphanesi Paylaşımı, aile üyelerinin ve misafirlerinin kendi Steam başarımlarını kazanıp kendi oyun ilerlemelerini Steam Cloud'a kaydederek birbirlerinin oyunlarını oynamasını sağlar. Bunların hepsi, paylaşılan bir bilgisayar ve kullanıcılara yetki vererek etkinleştirilir.

Steam Cüzdanı ne işe yarar?

Ne işe yarar? Steam cüzdan kodu, Steam platformundaki hesabınıza, değişen tutarlarda bakiye yüklemenizi sağlayan kodlardır. Satın almış olduğunuz Steam cüzdan kodunu Steam platformunda kullanarak, kullanmış olduğunuz kodun tutarı kadar bakiyeyi Steam hesabınıza yüklemiş olursunuz.

Steam Cüzdan kodunu nerede bulabilirim?

Satın alma işleminin sonrasında kullanıcıların elektronik posta adreslerine, rakam ve harflerden oluşan, 15 haneli benzersiz bir kod geliyor. Bazı; hipermarket, kitapçı ve benzeri yerlerde satılan, kart şeklinde fiziksel Steam Cüzdan kodları da bulunuyor.

Steam arkadaş kodu nerede?

Arkadaşlar Listenizin sağ üst kısmındaki "Arkadaş Ekle" düğmesini tıklayın. Sağda artı işareti olan bir kişiye benziyor. Bu, Steam istemcinize "Arkadaş Ekle" sekmesini yükleyecektir. Burada sekiz basamaklı Arkadaş Kodunuzu görüntüleyebilirsiniz.

GeForce Now Steam nasıl bağlanır?

GeForce NOW uygulamasında sağ üst köşedeki "Ayarlar" sekmesine tıklayıp GameSync alanından Steam hesabını GeForce NOW'a bağlayabilir, Steam kütüphanenizdeki desteklenen tüm oyunları GeForce NOW uygulamasındaki ana sayfanızda direkt olarak görüntüleyebilirsin.