Sivas Hizmet Vakfı bursları ne zaman yatacak?

İçindekiler:

  1. Sivas Hizmet Vakfı bursları ne zaman yatacak?
  2. Sivas Hizmet Vakfı burs kaç TL?
  3. Kaymakamlık bursu kimlere verilir?
  4. Burs parası kimlere verilir?

Sivas Hizmet Vakfı bursları ne zaman yatacak?

2020-2021 eğitim-öğretim yılında her ay düzenli olarak 200 TL burs verilecek. 15.10.2020 tarihinde başlayan burs başvuranlarının ardından yapılan incelemeler sonrası öğrenciler, 2020 Burs Sorgula kısmına TC kimlik numarası ile girerek sonuçları öğrenebilecek. Burs ödemelerimiz 31 Aralık 2020…

Sivas Hizmet Vakfı burs kaç TL?

Burslar aralık ayından itibaren aylık 200 TL olacak şeklinde öğrencilerimize ödenecektir. Bilindiği gibi öğrencilerimize verdiğimiz burslar bağış yapan hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla oluşmaktadır. O nedenle ne kadar çok bağış toplanabilirse o kadar çok sayıda ihtiyaç sahibi öğrencimize burs verilecektir.

Kaymakamlık bursu kimlere verilir?

Öğrencilerin belirtilen şartları sağlaması halinde gelir testi sonucuna göre maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına verilmektedir. Maddi durumu iyi olmayan aileler içerisinde bulunan çocuklardan bir tanesine kaymakamlık bursu verilmektedir.

Burs parası kimlere verilir?

KYK bursu kimlere verilir? Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup üniversitede eğitim alan ve ihtiyaç sahibi öğrencilere karşılıksız verilen paradır. NOT: Öğrenim kredisi alan öğrenciye burs, burs alan öğrenciye ise öğrenim kredisi verilmemektedir.