Fuat Akdağ hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Fuat Akdağ hangi kanalda?
  2. NTV Spor niye kapandı?
  3. Bağış Erten kimdir?
  4. NTV Spor Radyo kapandı mı?
  5. NTV Spor Radyo frekansı kaç?
  6. NTV Spor kime satıldı?

Fuat Akdağ hangi kanalda?

FUAT AKDAĞ, YAPIMCI OLDU Sunuculuğunu Akdağ ve Erten'in üstleneceği spor programı DMax'te yayınlanacak. Ekranların yeni ikilisi programlarında her hafta fizyolog, psikolog, spor yazarlarıyla iletişim uzmanı gibi konuklar ağırlayacak.

NTV Spor niye kapandı?

NTV Spor, tarihinde yayın hayatına başlamış olup Ocak 2018'de Discovery Communications'a satılan spor kanalı. Yayın haklarının sona ermesi nedeniyle tarihinde yayın hayatına son vererek yerini DMAX kanalına bırakmıştır.

Bağış Erten kimdir?

Bağış Erten | Birikim Yayınları 1973 Ankara doğumlu. 1998'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi'nde Yakın Tarih yüksek lisansını tamamladı. ... Socrates derginin proje ortağı ve Kadir Has Üniversitesi Spor İletişimi Sertifika Programı direktörü.

NTV Spor Radyo kapandı mı?

Aynı gün içinde uydudaki frekansından Radyo Klasik yayına başladı. itibarıyla sadece internet üzerinden yayına devam etmiştir ve 'de NTV Spor ile beraber kapanmıştır.

NTV Spor Radyo frekansı kaç?

87.7 frekansından İstanbul'da yayın yapan NTV Spor Radyo, Turksat 3A uydusu, Sipru platformu, ntvsporradyo.com ve Sipru ile iPhone'dan dinlenebilecek.

NTV Spor kime satıldı?

2008-2018: NTV Spor (Discovery Grubu'na sattı.)