E devletten çocuğuma nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. E devletten çocuğuma nasıl randevu alınır?
  2. MHRS randevu nasıl giriş yapılır?
  3. Aile hekiminden randevu nasıl alınır?
  4. MHRS şifresi nasıl kırılır?
  5. E devletten tapu randevusu nasıl alınır?

E devletten çocuğuma nasıl randevu alınır?

e-Devlet şifresi olan vatandaşlar direk olarak MHRS sistemine girmek için 'https://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu/' web sitesine gitmelidir. Daha sonra 'e-Devlet ile giriş' seçeneğine tıklanması gerekmektedir. Sonrasında vatandaşlar direk olarak e-Devlet kapısı sistemi girişine yönlendirilmektedir.

MHRS randevu nasıl giriş yapılır?

https://www.hastanerandevu.gov.tr ya da https://www.mhrs.gov.tr adresinden randevu al bölümüne girdiğinizde, "Yeni Üye" bölümünden sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile üyelik oluşturarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Aile hekiminden randevu nasıl alınır?

Aile hekimlerinden randevu alabilmek için iki farklı yol izleyebilirsiniz. Bunlardan ilki ALO 182 arayarak çağrı merkezi aracılığı ile randevu almak. İkincisi ise https://www.hastanerandevu.gov.tr/Vatandas/ adresine girerek randevu al butonuna basarak aile hekiminden kolaylıkla randevu alabilirsiniz.

MHRS şifresi nasıl kırılır?

MHRS Şifremi / Parolamı Unuttum Ne Yapmalıyım?
  1. 1- www.mhrs.gov.tr adresinden sağ üst köşede bulunan “Randevu Al” penceresini tıklayınız “Parolamı Unuttum” butonunu tıklayınız.
  2. 2- Açılan “Parola Sıfırlama” sayfasındaki tüm alanları doldurunuz.
Daha fazla öğe...

E devletten tapu randevusu nasıl alınır?

e-Randevu ile tapu randevu alma olanağı da söz konusudur. Bunun için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün web sitesi www.tkgm.gov.tr üzerinde bulunan e-randevu sekmesine tıklanır. Eğer ilk defa tapudan randevu alma işlemi gerçekleştirecek iseniz www.tkgm.gov.tr üzerinden “Randevu Al” butonuna tıklanır.