EBA da dosyalar nerede?

İçindekiler:

  1. EBA da dosyalar nerede?
  2. EBA dosyalar kapasitesi kaç gb?
  3. EBA da dosyalar ne işe yarar?
  4. EBA da nasıl bişey paylaşılır?
  5. EBA da ekran paylaşımı nasıl oluyor?
  6. Öğrenciler EBA ya video yükleyebilir mi?
  7. EBA ders kitapları nerede?
  8. Öğrenciler canlı derste nasıl ekran paylaşır?
  9. Zoom Share screen nasıl yapılır?
  10. EBA ya Öğrenciler nasıl video yükler?
  11. EBA da duvar etkinliği nedir?
  12. Ders kitapları bilgisayara nasıl indirilir?
  13. EBA TV Canlı ders zorunlu mu?

EBA da dosyalar nerede?

Kullanıcılar EBA Dosya'ya hem EBA Marketten indirecekleri mobil uygulama ile tabletlerinden, hem de dosya.eba.gov.tr internet adresinden ulaşabilecekleri internet uygulaması ile internete girebildikleri her yerden ulaşabilirler.

EBA dosyalar kapasitesi kaç gb?

EBA dosya size hem bir dosya depolama alanı sunar hemde dosyalarınızı paylaşabileceğiniz bir ortamdır. Böylece hem siz hemde dosyalarınızı paylaştığınız kişiler farklı ortamlardan içeriklere erileşebilir. Dosya depolama kapasitesi 10GB olarak belirlenmiştir.

EBA da dosyalar ne işe yarar?

EBA Dosya Uygulaması kişisel bir bulut depolama aracıdır. ... Dosya depolama özelliğinin yanında, dosya paylaşımına da olanak sağlayan uygulama, öğretmenlerin öğrencileri ile ya da diğer öğretmenlerle, öğrencilerin ise öğretmenleri ile ve arkadaşları ile e-‐‑kitap, video, ses ve görsel materyal paylaşımını hedeflemektedir.

EBA da nasıl bişey paylaşılır?

GİRİŞ yaptığınızda sağ üst köşede isminiz görünür. EBA DA paylaşımda bulunmak için ; 5_Paylaşım butonuna yada sağ altaki (+) butonuna basınız. 6_Açılan ekrandaki sıkça sorulan sorular ve kuralları iyi okuyunuz. 7_HABER mi paylaşacaksanız haber paylaş butonuna basınız.

EBA da ekran paylaşımı nasıl oluyor?

Bunu nasıl yapıyoruz? Canlı ders esnasında ana menüde yer alan ekran paylaşımı seçeneğine, ardından “yeni paylaşım“ı işaretliyoruz. Şİmdi önümüze açılan ekrandan ise paylaşmak istediğimiz dosyayı seçiyor ve paylaş tuşuna basıyoruz. İşte bu kadar.

Öğrenciler EBA ya video yükleyebilir mi?

EBA Kurs içerisinde öğrencilerin faydalanabileceği binlerce doküman, görsel, ses, video, e-kitap, e- dergi bulunmaktadır. ... Ayrıca EBA Kurs sistemine gönüllü olarak videolar yükleyebiliyorlar.

EBA ders kitapları nerede?

www.eba.gov.tr adresine giriş yapınız. Açılan sayfada “Dersler” bölümüne tıklayınız. “Ders Kitapları” bölümüne tıklayarak istediğiniz dersin kitabına ulaşabilir, indirebilirsiniz.

Öğrenciler canlı derste nasıl ekran paylaşır?

Paylaşım yapmak için katılımcıları yönet yazan butonun yanındaki “yeni paylaşım” butonuna basınız. Açılan ekranda, paylaşacağınız ekranları görebileceksiniz. Buradan paylaşmak istediğinizi seçin ve paylaş tuşuna basın. Tüm paylaşımları tek tek bu şekilde yapabilirsiniz.

Zoom Share screen nasıl yapılır?

Zoom Toplantısı sırasında herhangi bir zaman da ekranınızı paylaşabilirsiniz. Çağrı sırasında, pencerenin altındaki “Ekranı Paylaş” düğmesini seçin. Alternatif olarak, Windows 10'da Alt + S (Mac için Command + Shift + S) kısayol tuşunu kullanabilirsiniz.

EBA ya Öğrenciler nasıl video yükler?

Eğer sağ üst köşede ad ve soyadınız yazıyorsa sisteme girişiniz gerçekleşmiş demektir. Hemen ad soyadınızın yanında bulunan paylaş butonuna tıklayınız. Butona tıkladıktan sonra açılan menüden video seçeneğine tıklayınız. Video yükleme ekranı karşınıza gelecektir.

EBA da duvar etkinliği nedir?

Öğrenci, EBA'nın "Duvar" alanında paylaşım yaparak ve etkileşime girerek, bu sayede EBA Portfolyo'suna katkıda bulunarak puan kazanabilir. Öğrenci, EBA sayfalarında sorular çözdüğünde ve ödevlerini tamamladığında puan kazanabilir.

Ders kitapları bilgisayara nasıl indirilir?

Bilgisayarınızda çevrimdışı okumak için kitap indirme
  1. Bilgisayarınızda kitaplığınıza gidin.
  2. İndirmek istediğiniz kitabı seçip Diğer. Dışa aktar'ı tıklayın.
  3. Tercih ettiğiniz dosya türünü indirmek için EPUB olarak dışa aktar veya PDF olarak dışa aktar'ı tıklayın.

EBA TV Canlı ders zorunlu mu?

İnternet üzerinden gerçekleştirilen EBA canlı derslere girmenin zorunlu olduğuna dair bir resmi açıklama yok fakat EBA sisteminde her bir öğrencinin derslere katılım durumu, hangi derse girip girmediği kayıt altında tutuluyor ve öğretmenler tarafından takip edilebiliyor.