AÖF büroları sınav günleri açık mı?

İçindekiler:

  1. AÖF büroları sınav günleri açık mı?
  2. AÖF kayıt büroları Cumartesi açık mı?
  3. Cebeci Açıköğretim Bürosu kaça kadar açık?
  4. AÖF büro kayıtları ne zaman?
  5. AÖF Büro değişikliği nasıl yapılır?
  6. Acikogretim burosu ne demek?
  7. AÖF diplomaları ne zaman verilecek?
  8. Aof Şikayet Nasıl Yapılır?
  9. AÖF kayıt için ne gerekli?
  10. AÖF kayıt silme nasıl yapılır?
  11. Açık Öğretim transkript nasıl alınır?

AÖF büroları sınav günleri açık mı?

Açık Öğretim Fakültesi büroları saat, 8.30'da açılıyor. 17.00'ye kadar işlem sağlanabilen AÖF büroları hafta içi işlem yapabiliyor. AÖF büroları hafta sonu kapalı oluyor. Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

AÖF kayıt büroları Cumartesi açık mı?

AÖF BÜROSU KAÇTA KAPANIYOR? Öğle tatili arasından sonra başlayan mesai, 17.00'ye kadar sürüyor. AÖF BÜROLARI HAFTA SONU AÇIK MI? Alınan karar gereğince, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri çalışmamaktadır, kapalıdır.

Cebeci Açıköğretim Bürosu kaça kadar açık?

AÖF BÜROSU ÇALIŞMA SAATLERİ AÖF Bürosu sabah 08:30'da açılmaktadır. Öğle tatiline 12:00'da giren AÖF Bürosu 13:30'da tekrar mesaiye başlar. Akşam saat 17:00'da ise mesai bitmektedir. Hafta sonları kapalıdır.

AÖF büro kayıtları ne zaman?

23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp, Cuma günü saat 17:00'da sona erecektir. Başvuru işlemleri yukarıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

AÖF Büro değişikliği nasıl yapılır?

Öğrenciler; adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini http://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonundan, AÖF bürolarından ya da AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasının 0850 200 46 10 telefon numarasını arayarak yaptırabilirler.

Acikogretim burosu ne demek?

Açıköğretim Fakültesi,1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren bir fakültedir.

AÖF diplomaları ne zaman verilecek?

Diplomalar sınav sonuçları açıklandıktan sonra 20 iş günü içinde bağlı olduğunuz büroya gönderilir." 2020-2021 Bahar Yarıyılı sonu itibariyle mezun olan öğrencilerimiz Mezuniyet Belgelerine E-Devlet Kapısı üzerinden erişebilir.

Aof Şikayet Nasıl Yapılır?

Anadolu Üniversitesi iletişim numarası + 05 80'dir.

AÖF kayıt için ne gerekli?

Türk öğrenci adaylarının kayıtları için gerekli belgeler:
  • 2018-YKS Sonuç Belgesi,
  • Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi,
  • Adayın T.C. ...
  • Adayın ikametgâhıyla ilgili beyanı,
  • Erkek adayların askerlik durumuyla ilgili yazılı beyanları,
Daha fazla öğe...

AÖF kayıt silme nasıl yapılır?

Kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin; özel kimlik belgesi ile (Nüfus Cüzdanı, T.C kimlik numaralı Sürücü Belgesi, Pasaport gibi) birlikte, illerde bulunan AÖF bürosuna bizzat başvurması veya kendisinin başvuramaması halinde genel vekaletname ile vekilinin başvurması gerekmektedir.

Açık Öğretim transkript nasıl alınır?

NOT: Açıköğretim Okuyanlar için; Açıköğretim Bürolarına Gitmeden başvurularda istenen transkript belgesini yerine mezuniyet belgesini kullanabilirler. Not döküm halinde olan transkript belgeleri üniversitelerin öğrenci işleri bölümlerinden başvurularak gerçekleştirilmektedir.