Teknopark başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Teknopark başvurusu nasıl yapılır?
  2. YTÜ Teknopark Genel müdür?
  3. Yıldız Teknik Üniversitesi kaç m2?
  4. Teknokent kiraları ne kadar?
  5. Orhan Tanışman kimdir?
  6. Argeportal nedir?
  7. Yıldız Teknik Üniversitesi Devlet mi özel mi?
  8. Istanbul Teknopark hangi mahallede?
  9. Kaç teknopark var?
  10. Teknopark a nasıl girilir?

Teknopark başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular “Yıldız Teknopark” web sayfasındaki “Online Başvuru” linkinden yapılacaktır. Ayrıca, başvuru formu, başvuru için gerekli belge ve evraklar kaşeli ve imzalı şekilde Yıldız TGB Teknopark A.Ş. Proje Birimi'ne elden teslim edilmesi gerekmektedir.

YTÜ Teknopark Genel müdür?

2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde faaliyetlerine başlayan ve bugün'Türkiye'nin en başarılı teknoparkı' olan Yıldız Teknopark'ın güçlü ekibine, Orhan Tanışman Genel Müdür olarak katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi kaç m2?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü, 1.250.000 m2'lik bir alan içerisinde, 400. 000 m2 kapalı alanı barındıran, yaklaşık 27.000 öğrenci ve 2000 akademisyen/personeli ile büyük bir eğitim ve yaşam alanıdır.

Teknokent kiraları ne kadar?

ODTÜ TEKNOKENT Ar-Ge ofis alanı kira ücretleri ortalama 54 TL/m2'dir. Bu bedellere %18 KDV dahil değildir. İşletme giderleri bedeli aylık ortalama 26 TL/m2 civarındadır ve her yıl başında maliyetlerdeki değişikliklere göre güncellenmektedir.

Orhan Tanışman kimdir?

Yıldız Teknopark Genel Müdürü Orhan Tanışman, çalışma hayatına Marmara ve İstanbul Üniversitelerinde araştırma görevlisi olarak başladı. Yatırımın yönetilmesi ve finansal teknolojiler alanında önemli tecrübeye sahip olan Orhan Tanışman, halka arz edilen iki şirketin yöneticiliğini üstlendi. ...

Argeportal nedir?

ARGEPORTAL, 46 sayılı kanun ve yönetmeliklerle Teknopark Yönetici Şirketlerine girişimci firmalar ve projelerin takibine yönelik yüklenen görevlerdeki iş süreçlerinin hatasız, kolay ve hızlı olarak gerçekleştirmeleri için geliştirilmiştir.

Yıldız Teknik Üniversitesi Devlet mi özel mi?

10 fakülte, 3 yüksekokul, ve 2 enstitü. Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), İstanbul, Türkiye'de yer alan; 1911 yılında Kondüktör Mekteb-i Âlîsi adıyla kurulmuş devlet üniversitesidir.

Istanbul Teknopark hangi mahallede?

başvurun
AdresTeknopark İstanbul Genel Müdürlük, Sanayi Mah. Teknopark Bulvarı, No: 1 / 9A Pendik İstanbul
Telefon+ 70 00
Faks+ 70 01
E-posta[email protected]

Kaç teknopark var?

Bakan Özlü'nün açıklamalarına göre Türkiye'de toplam 81 teknopark var. Bu teknoparkların 56'sında Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleri aktif olarak yürütülürken, 25 teknoparkta ise yapılaşma çalışmalarının devam ettiğ, bildirildi.

Teknopark a nasıl girilir?

Teknoparka girmek için; Ar-Ge ve/veya inovasyon temelli bir projenizin olması gereklidir. Başvuru için şirket kurmuş olma zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Yani bireysel olarak da başvuru yapabilirsiniz. Ama projeniz kabul edildiğinde şirket kurmak zorundasınız.