CS:GO FPS arttırmak için ne yapılmalı?

İçindekiler:

  1. CS:GO FPS arttırmak için ne yapılmalı?
  2. FPS Max komutu ne işe yarar?
  3. CS:GO FPS kodu ne?
  4. CS:GO kaç FPS aldığını görme?
  5. Oyunlarda FPS yi nasıl görebilirim?
  6. FPS en az kaç olmalı?
  7. FPS max kaç olmalı?
  8. Ideal FPS kaç olmalı?

CS:GO FPS arttırmak için ne yapılmalı?

Bu ayarları yapmak için ilk olarak CS:GO'yu açıyoruz. Arından “Ayarlar” sekmesine girip, “Görüntü” kısmına geliyoruz. Burada “Evrensel gölge kalitesi, Doku detayı, Efekt detayı, Shader detayı” ayarlarını “Düşük ya da Çok Düşük” olarak ayarlıyoruz. Ardından “Çoklu CPU kullanımı” seçeneğini “Etkin” yapıyoruz.

FPS Max komutu ne işe yarar?

fps_max komutu FPS'nizdeki kısıtlamayı kaldırır ve bilgisayarının maksimum potansiyeline ulaşmasını sağlar. 60 FPS'lik bariyerin arkasında sıkışıp kalmak yerine, bunun üzerine ve ötesine geçerek oyununu donmadan oynayabilirsin. Konsola yazdığın “fps_max 0” komutu il fps sınırınızı kaldırabilirsin.

CS:GO FPS kodu ne?

Esc tuşu altında yer alan "é" tuşuna basılarak console açılır. Açılan console ekranına +graph komutunu veya cl_showfps 1 yazarsanız, oyun ekranında değerler belirecektir. Bu değerler oyun içinde alınan anlık fps değerleridir.

CS:GO kaç FPS aldığını görme?

CS:GO FPS Kodu ile Gösterme “net_graph 3” kodunu konsola yazarak etkinleştirebilirsiniz, oyunda alt orta kısımda FPS'inizi ve pinginizi görebilirsiniz.

Oyunlarda FPS yi nasıl görebilirim?

Oyun dünyasının içinde olan ve aktif olarak oyun oynayan hemen hemen herkesin anlamını bildiği FPS (Frame per Second), saniye başına görüntülenen kare sayısı anlamına geliyor....FPS gösterme aracı içeren 6 uygulama:
  1. Bandicam Screen Recorder.
  2. Fraps.
  3. GeForce Experience.
  4. RadeonPro.
  5. Razer Cortex.
  6. Dxtory.

FPS en az kaç olmalı?

Oyunlarda aldığınız FPS değeri başta dediğimiz gibi bilgisayarın performansına göre değişiklik gösterebilir. Ancak bir oyun için en az olması gereken FPS değeri 25 olmalıdır. FPS 25 olduğunda bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ancak oyunlar için her zaman istenen FPS değeri ise hemen hemen her oyunda 30 olmalıdır.

FPS max kaç olmalı?

Zaten ''fps_max 300'' olarak varsayılan değerdedir. 300 FPS sınırı genel olarak yeterlidir.

Ideal FPS kaç olmalı?

FPS değerinin 30'dan aşağı düşmeye başladığı durumlarda ise oyun bir noktadan sonra oynanamaz hale gelir ve insana tam anlamıyla çile çektirir. Oyunlarda akıcı bir görüntü elde etmenizi sağlayacak minimum FPS değeri ise 60'tır. 60 FPS ve üstü değerlerde artık oyunlar daha pürüzsüz ve akıcı bir şekilde oynanabilir.