Kalbimin Sultanı hangi padişah?

İçindekiler:

  1. Kalbimin Sultanı hangi padişah?
  2. Kalbimin Sultanı kaç bölüm?
  3. Gulfidan Sultan kimdir?
  4. Kalbimin Sultanı hangi kanalda?
  5. Kalbimin Sultanı neyi anlatıyor?

Kalbimin Sultanı hangi padişah?

Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümü 13 Haziran'da ekrana geldi. İlk bölümüyle beğeni toplamayı başardı. Cihan hükümdarı 2. Mahmut (Ali Ersan Duru) ile bir Rus kızı olan Anna'nın (Aleksandra Nikiforova) hayatını konu alan Kalbimin Sultanı'nda Anna saraya muhbir olarak girer.

Kalbimin Sultanı kaç bölüm?

8. bölümü ile 6 Ağustos 2018 Pazartesi günü ekrana gelecek olan Kalbimin Sultanı son bölümü ile ekranlara veda edecek.

Gulfidan Sultan kimdir?

GÜLFİDAN SULTAN/ Gamze Doğanoğlu Gülfidan Sultan, ailesini küçük yaşta kaybettiğinden içine kapanık bir genç kızdır. Kız kardeşi Saliha Sultandan farklı olarak ağırbaşlı ve hayalperesttir. Gülfidan da Saliha gibi güzel bir kızdır. Ama güzel olduğunun farkında değildir.

Kalbimin Sultanı hangi kanalda?

Kalbimin Sultanı ne zaman, hangi kanalda? Yaz aylarının gelmesi ile beraber sevilen diziler final ya da sezon finali yapmaya başladılar. Kanallar yayınlanan dizilerin tatile girmesi ile beraber yeni dizileri ekrana getiriyorlar. Yeni dizi Kalbimin Sultanı her hafta Çarşamba akşamları Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Kalbimin Sultanı neyi anlatıyor?

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı'nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer… SENARYO: Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal kaleme alıyor.