Fana konusu ne?

İçindekiler:

  1. Fana konusu ne?
  2. Yalan Çemberi ne anlatıyor?
  3. Talaash ne zaman çekildi?
  4. PK hangi ülkede çekildi?
  5. Dhoom kaç seri?
  6. Fanaa kaç saat?
  7. PK nasıl bir film?

Fana konusu ne?

Türkçe'de 'kayboluş, feda etmek, yok olmak' anlamına gelen Fanaa, bol ödüllü bir Aamir Khan filmi. ... Görme engelli ve hayat dolu bir kadın olan Zooni, arkadaşlarıyla Delhi'ye gezmeye gittiğinde Rehan (Aamir Khan) adında bir tur rehberiyle karşılaşır.

Yalan Çemberi ne anlatıyor?

Polis müfettişi olan Surjan oğlu Karen'i bir kaza sonucu kaybedince eşi ile evliliklerinde sorunlar başlar. Bu sırada Bollywood yıldızı olan Arman Kapoor'da çok şüpheli bir şekilde trafik kazasında ölünce Surjan Singh bu kazayı soruşturmaya başlar.

Talaash ne zaman çekildi?

Talaash: The Answer Lies Within, yönetmenliğini Reema Kagti'nin üstlendiği 2012 yapımı Hint filmi. Bir polis (Aamir Khan), bir ev hanımı (Rani Mukherjee) ve bir fahişenin (Kareena Kapoor) hayatlarını konu alır.

PK hangi ülkede çekildi?

PK (film)
PK
Süre152 dakika
ÜlkeHindistan
DilHintçe
Bütçe14 milyon $
18 satır daha

Dhoom kaç seri?

Dhoom206Dhoom 32013Dhoom Reloaded Dhoom/Filmler

Fanaa kaç saat?

2 saat 48 dakika Fanaa/Süre

PK nasıl bir film?

Peekay ilginç bir film, insanlar herkesi, her şeyi eleştirmeyi severler bir tek istisna dışında, ''din'' Peekay; Hinduizm, İslam, Musevilik ve Hristiyanlık gibi 4 büyük dini ve bu dinlerin yarattığı insanların duygularını suistimal ederek sömürülme gerçeğini, insanları güldürerek eleştiriyor.